Filr


Egen Dropbox-liknande lösning för företag 

Filr – Med full kontroll över ditt data

Filr1Filr är en tjänst för hantering och delning av dokument och filer. Har du problem med användare som använder gratistjänster som är osäkra, opålitliga och omanagerbara så kan Filr vara lösningen för dig. Vi levererar vår lösning från svenska serverhallar med lokal support på en robust och säker serverplattform. Filr fungerar på alla typer av enheter.

Filr är en molnbaserad, filsynkronisering och dela-dokument lösning. Till skillnad från andra tjänsteleverantör med liknande lösningar (t.ex. Dropbox, Google-drive, Microsoft SkyDrive) så ger Filr-lösningen total kontroll över var och hur din informations lagras. All överföring sker med stark kryptering för att garantera högsta säkerhet. Oavsett om du använder en mobil enhet, en dator eller en webbklient ger Filr dig en användarvänlig, säker, privat och kontrollerad lösning. Ditt data lagras på en av våra servrar i datacenter i Stockholm där vi även tar backup.

Filr är en dropbox liknande lösning för hantering och delning av dokument och andra filer. Tjänsten har liknande funktionalitet som Dropbox, skydrive och andra konkurrenter men är anpassat för företag, projektgrupper och användare. Med Filr får du även:

  • SLA – Garanterad tillgänglighet 24/7/365
  • Backup – på traditionellt vis
  • Ditt data – lagras inom Sveriges gränser
  • Support – Svensk support

Läs mer om Filr…

Filr


Referenser

Det känns mycket tryggt med en kunnig och lyhörd driftpartner

Susanna Liljequist - CIO Filippa K