PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Affärssystem & Beslutsstöd

Marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar

Jobba var du vill, när du vill

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vi har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Tänk dig att jobba i ett affärssystem som du kommer åt oavsett var du jobbar för dagen.  Där du har bra överblick och det är enkelt att få fram relevanta och tydliga rapporter och analyser. Ett system som också är enkelt och kostnadseffektivt att implementera, drifta och förvalta. Där du kan lägga till nya funktioner och moduler allt eftersom behovet förändras utan att störa pågående verksamhet.
Det är inte en utopi – med affärssystemet Xledger blir det din verklighet!

PrimeQs konsulter leder dig rätt

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter som utvecklar kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vårt mål är att erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar som i kombination med våra erfarna konsulter effektiviserar din vardag.

Vi på PrimeQ har lång erfarenhet av att implementera, förvalta och supportera affärssystem och är sedan 2014 partner till Xledger, ett komplett affärssystem i molnet. Vi är stolta över att två år i rad fått priset Årets partner, nu senast år 2020.

Vi kan också komplettera Xledger med beslutsstödsystemet Microsoft Power BI. Systemet samlar in data från flera system som bearbetas och förvandlas till begripliga insikter genom lättbearbetade diagram och grafer. Power BI skapar användbara ögonblicksbilder av vad som händer i verksamheten för att underlätta beslutsfattande på alla nivåer.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Frösunda Omsorg
WH Group
Lush
Tekompaniet
Nathalie Schuterman
24Storage
Nobis
Visita
Bromma Blocks
Gar-bo
STs a-kassa
Wåhlin Fastigheter
Dahl
Talarnas
NK
Delicato
Klockmaster
CtrlPrint
Restate
Teknikföretagen
Lantmännen Finans
Sansac
Teknikmagasinet
Råd&Rön
Emirates
Svenskt Näringsliv
Scouterna
LIF
Energiforsk
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Almega
Stockholms Sjukhem
Gasnätet Stockholm
HL Display
ekenbygg
Kunskapsskolan
Svevia
Hjärt-Lungfonden
Stockholm gas
Vinguiden
Sandbäckens
Cancerfonden
BanQsoft
Djurönäset

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Tele365 spela in meddelande


En guide hur du spelar in ett ljudmeddelande.

Power Virtual Agents – till din tjänst


En kort introduktion till hur du skapar kraftfulla chattrobotar.

E-bok SonicWall Blueprint: Modern layered security


The notion of layered security has been around since the early days of network defense. The ideology is simple: the more obstacles you place in front of an attacker, the better your chances are to identify and stop the attack before your network, data or business are compromised.