PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Affärssystem & Beslutsstöd

Marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar

Våra erfarna konsulter leder er rätt

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vi har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Vi tillför den kompetens er verksamhet behöver

Vi har kunskapen och erfarenheten som behövs för att snabbt tillföra den kompetens som er verksamhet behöver. PrimeQ är idag en av Xledgers ledande implementationspartners. Xledger är ett komplett webbaserat affärssystem med automatiserade processer och bred funktionalitet.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
WH Group
STs a-kassa
Gasnätet Stockholm
BanQsoft
Sandbäckens
Lush
Sansac
Råd&Rön
Wåhlin Fastigheter
Scouterna
Restate
Energiforsk
Klockmaster
Stockholms Sjukhem
Frösunda Omsorg
LIF
Teknikmagasinet
Almega
Talarnas
Nathalie Schuterman
Djurönäset
CtrlPrint
Cancerfonden
Delicato
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Gar-bo
Svevia
Emirates
Stockholm gas
Tekompaniet
Vinguiden
Bromma Blocks
Hjärt-Lungfonden
NK
Svenskt Näringsliv
ekenbygg
HL Display
Teknikföretagen
Nobis
Visita
Dahl
24Storage
Lantmännen Finans
Kunskapsskolan

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Callboard


En tjänst som passar alla företag som vill mäta sina utgående och inkommande samtal på ett enkelt sätt.

E-bok Webroot 2019 threat report


At Webroot, we also focus on agility and innovation. Each year, we further refine our patented machine learning models, which we use to analyze actual data from 67 million real-world sensors around the globe, to help us predict emerging threats. The 2019 edition of our annual Threat Report details what we’ve learned about threat activity throughout 2018, and compares the data with that from years past.

Broschyr Tele365


Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Läs mer om våra olika lösningar och hur vi kan hjälpa er.