PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Allt i molnet

När kontoret flyttar hem

Oavsett var ni befinner er eller vilken enhet du använder

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vi har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Affärssystem Beslutsstöd Power BI Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Många flyttar hem sina kontor och företagets digitalisering sätts därmed på prov. Med ett molnbaserat affärssystem har ni åtkomst till systemet oavsett var ni befinner er och vilken enhet du än arbetar på. Xledger är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för medelstora till stora företag och används i dag av över 10 000 bolag i över 50 länder.

Ett affärssystem definieras ofta som ett system som innehåller flera olika funktioner och som kan integreras med andra IT-system. Hela syftet med affärssystemet är att hantera bolagets ekonomistyrning, administration och analys på ett effektivt sätt.

Xledger har flertal olika moduler med stöd för exempelvis projektredovisning, order- och lagerhantering, bokföring, kund- och leverantörsreskontra, inköp och tidsredovisning.

Vi på PrimeQ har lång erfarenhet av att implementera, förvalta och supportera affärssystem och är sedan 2014 partner till Xledger, det kompletta affärssystem i molnet. 2019 förärades PrimeQ med priset Årets partner!

Fördelarna med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet
 • Tillgång till systemet oavsett vart du befinner dig.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder. Inga extra kostnader för exempelvis hårdvara, backup, spegling, kommunikation eller andra IT-tjänster.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per för alla kunder samtidigt.
 • Marknadens säkraste plattform.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.

Hur mår er organisation?

Prio ett för många bolag idag är att snabbt få fram hur er organisation mår. Alltför många system komplicerar denna enkla sanning. Xledger förstår att insikt inte är ett tillval: det är en absolut nödvändighet. Systemet utrustar er med realtidsinsikt genom avancerade BI-verktyg, inklusive konfigurerbar rapportering, rollbaserade instrumentpaneler och flerdimensionella förfrågningar.

Xledger ger er full överblick över alla delar av organisationen i realtid:

 • Generera löpande eller behovsanpassade rapporter. Xledger automatiserar framtagning och distribution av rapporter.
 • Med en drifttid på 99,9% dygnet runt, 365 dagar om året har du alltid tillgång till rapporter och analysverktyg.
 • Analysera dina data i minsta detalj och från varje tänkbar vinkel.
 • Gå ned på transaktionsnivå eller zooma ut för att få ett helikopterperspektiv.
 • Detaljgranska flera vyer och format för att få en helhetsbild av företagets finansiella hälsa.
 • Xledgers flexvyer låter dig enkelt filtrera, sortera, analysera och exportera data.
 • Visa förra årets transaktioner i ett stapeldiagram eller medarbetarnas semesterledighet i ett färgdiagram.
 • Ta fram beräkningar för ett projekt på en dashboard konfigurerad efter dina behov.
 • Konsolideringen sker automatiskt. Du kan rapportera kontinuerligt och behöver ej vänta till slutet av månaden.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


Backup


När det gäller backuptjänster är det lätt att hänga upp sig på själva säkerhetskopieringen. Men det som är väsentligt är faktiskt återläsning av rätt data i rätt tid. För att kunna göra det behöver du speciella förutsättningar och kunskap, vilket Pri...

Ekonomi & Lön


Kundfaktura


Vi på PrimeQ hjälper dig att registrera dina kunder och dess uppgifter i ert personliga kundregister. Med ett tryggt och säkert system sammanställer vi fakturor på din begäran som vi sedan skickar ut till kunden. En lösning som passar alla Vi t...

Telefoni


Tele365 Softphone


Du kan välja att använda din dator, PC eller MAC, som en telefon så får du en enkel allt-i-ett-lösning. Fördelarna med softphone Vår Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller int...