PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Power BI

Från obegriplig data till en tydlig överblick över verksamheten

Vad är Power BI?

PrimeQ erbjuder tjänster och konsulter för att utveckla kunders affärsverksamhet med fokus på affärssystem och beslutsstöd. Vi har som mål att kunna erbjuda marknadens mest moderna och effektiva systemlösningar kombinerat med erfarna konsulter. Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Affärssystem Allt i molnet Beslutsstöd Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Microsoft Power BI är det samlade namnet på ett sortiment av molnbaserade appar och tjänster som hjälper organisationer att samla in, hantera och analysera data från olika källor genom ett användarvänligt gränssnitt. Power BI drar ihop data och bearbetar dem, förvandlar dem till begripliga insikter, ofta med visuellt tvingande och lättbearbetade diagram och grafer. Detta gör att användare kan generera och dela tydliga och användbara ögonblicksbilder av vad som händer i deras verksamhet.
Power BI ansluter till en rad datakällor, från grundläggande Excel-kalkylark till databaser och både molnbaserade och lokala appar.

Vad gör Power BI

Microsoft Power BI används för att köra rapporter och analyser baserat på ett företags data. Power BI kan ansluta till ett brett spektrum av datauppsättningar och ”rensa” informationen som matas in för bättre analys och uppföljning. Rapporter och uppsätt som genereras från denna data kan sedan enkelt delas vidare med andra användare.
Power BI hjälper användare att inte bara se vad som har hänt tidigare och vad som händer i nutiden, utan också vad som kan hända i framtiden. Power BI är inbyggt med maskininlärningsfunktioner, vilket innebär att den kan upptäcka mönster i data och använda dessa mönster för att göra välinformerade förutsägelser och köra scenarier för ”vad om”. Dessa uppskattningar gör det möjligt för användare att generera prognoser och förbereda sig för att möta framtida efterfrågan och andra viktiga mätvärden.

Vill du veta mer om Power BI?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Power BI.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Emirates
Lantmännen Finans
Dahl
Stockholm gas
Stockholms Sjukhem
Klockmaster
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Teknikföretagen
Talarnas
Svenskt Näringsliv
Kunskapsskolan
CtrlPrint
Wåhlin Fastigheter
LIF
Nathalie Schuterman
Vinguiden
Restate
WH Group
Nobis
Bromma Blocks
Sandbäckens
Teknikmagasinet
Frösunda Omsorg
Svevia
Råd&Rön
24Storage
Gar-bo
Djurönäset
STs a-kassa
Hjärt-Lungfonden
Sansac
HL Display
Energiforsk
Tekompaniet
Gasnätet Stockholm
Visita
ekenbygg
Almega
BanQsoft
Cancerfonden
Lush
NK
Scouterna
Delicato

IT-tjänster


Antimalware som tjänst


Webroot SecureAnywhere är ett skydd för servrar, stationära och bärbara datorer som ger skydd av hög kvalitet för företagets informationstillgångar. Webroot SecureAnywhere är världens lättaste och minsta endpoint protection som gör marknadens snab...

Ekonomi & Lön


Lönehantering


PrimeQ’s lönekonsulter har lång erfarenhet av lönehantering, allt ifrån löneberäkning till kontakt med myndigheter. Vi anpassar tjänsterna helt utefter era behov och önskemål och därför ser löneprocessen olika ut beroende på kund och företag. Det är ...

Telefoni


Vanliga frågor om MyTele365Notice: Undefined variable: text in /var/www/www2.primeq.se/wp-content/themes/primeq2/functions-primeq.php on line 108