PrimeQ - En partner. Många specialister.

Allt i molnet

När kontoret flyttar hem

Oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder

Sidebar bild

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Nu mer än någonsin är det aktuellt att jobba både hemifrån och från sin kontorsarbetsplats, eller från annan mötesplats. Det sätter företags digitalisering på prov när behovet ökar för att göra systemen mer flexibla och tillgängliga för medarbetarna, oavsett tid på dygnet eller var man befinner sig i världen.
Med ett molnbaserat affärssystem är systemet tillgängligt var du än befinner dig och från vilken enhet du arbetar på, du behöver bara har tillgång till Internet. Xledger är molntjänstrevolutionen för affärssystem och är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet som används av medelstora till stora företag i över 10 000 bolag i över 50 länder.

Effektivt och säkert med en enda databas – ERP SaaS

Xledger är en Software as a Service-tjänst (SaaS) som är uppbyggd på en enda databas för alla kunder, vilket bidrar till att det är lätt att implementera systemet. Saas är en affärsmodell som innebär att man som kund får full åtkomst till allt men bara betalar för det man använder. För kunden blir det kostnadseffektivt när övergripande information kan delas med andra användare av systemet samt att man tillsammans delar på utvecklingskostnader.
Från den gemensamma databasen ärver kunderna egenskaper, regler, rapporter från global nivå med information som alltid är uppdaterad. Xledger administrerar också nationella regelverk vilket innebär tillgång till exempelvis traktamentesregler, momsregler och baskontoplan. Arvet från global nivå till kunden anpassas allt eftersom behoven uppstår. Detta sparar tid vid införandet, men även i drift då Xledger till stor del sköter underhållet.
Med en databas i molnet behövs inga lokala eller centrala installationer och betydligt färre grunduppsättningar. Det minskar behovet av installationer lokalt och på egna servrar. Vilket också sparar in kostnader vid installation av systemet. Genom smidiga uppgraderingar jobbar du alltid mot den senaste programversionen vilket innebär att all data ligger skyddade på marknadens säkraste plattform.

Vad innebär äkta molntjänst?

Det äkta molnet är offentligt och multitenant. Ett offentligt moln innebär det är en leverantör som står för själva molntjänsten och lagring av information, det är inte kunden som hanterar det. Alternativet är ett privat eller hybridmoln, men det kräver att kunden själv måste investera i extra hårdvara.

Multitenant innebär att flera kunder delar på en logisk instans av mjukvara som ägs av en leverantör och att man bara betalar för de delar av mjukvaran man använder. När flera kunder delar på mjukvaran innebär det en dramatisk kostnadsreduktion samt ökad flexibilitet, snabb implementering och skalfördelar som utgår från kundens behov.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Mikael Ljungar

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


Molntjänster


Molnet innebär nya utmaningar Med molntjänster kan du spara både tid och pengar samtidigt som du öppnar för mer samarbete, innovation och effektivitet. Men övergången till molntjänster innebär också flera nya utmaningar. Här kommer PrimeQ in i bilde...

Ekonomi & Lön


Kundfaktura


Vi på PrimeQ hjälper dig att registrera dina kunder och dess uppgifter i ert personliga kundregister. Med ett tryggt och säkert system sammanställer vi fakturor på din begäran som vi sedan skickar ut till kunden. En lösning som passar alla Vi t...

Telefoni


Tele365 Softphone


Du kan välja att använda din dator, PC eller MAC, som en telefon så får du en enkel allt-i-ett-lösning. Fördelarna med softphone Vår Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller int...