PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Allt i molnet

När kontoret flyttar hem

Oavsett var du befinner dig eller vilken enhet du använder

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Anläggningsredovisning Attestflöde Bokföring Budget & prognos Flexibel implementation Inköp & lager Integrationer Kassa, bank & betalningar Kostnadseffektivt Kund- & leverantörsreskontra Medlems- & donationshantering Order & fakturering Power BI Projektredovisning Rapportering & analys Tidrapportering Tilläggstjänster Utlägg Verksamhetsområden Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Nu mer än någonsin är det aktuellt att jobba både hemifrån och från sin kontorsarbetsplats, eller från annan mötesplats. Det sätter företags digitalisering på prov när behovet ökar för att göra systemen mer flexibla och tillgängliga för medarbetarna, oavsett tid på dygnet eller var man befinner sig i världen.
Med ett molnbaserat affärssystem är systemet tillgängligt var du än befinner dig och från vilken enhet du arbetar på, du behöver bara har tillgång till Internet. Xledger är molntjänstrevolutionen för affärssystem och är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet som används av medelstora till stora företag i över 10 000 bolag i över 50 länder.

Effektivt och säkert med en enda databas – ERP SaaS

Xledger är en Software as a Service-tjänst (SaaS) som är uppbyggd på en enda databas för alla kunder, vilket bidrar till att det är lätt att implementera systemet. Saas är en affärsmodell som innebär att man som kund får full åtkomst till allt men bara betalar för det man använder. För kunden blir det kostnadseffektivt när övergripande information kan delas med andra användare av systemet samt att man tillsammans delar på utvecklingskostnader.
Från den gemensamma databasen ärver kunderna egenskaper, regler, rapporter från global nivå med information som alltid är uppdaterad. Xledger administrerar också nationella regelverk vilket innebär tillgång till exempelvis traktamentesregler, momsregler och baskontoplan. Arvet från global nivå till kunden anpassas allt eftersom behoven uppstår. Detta sparar tid vid införandet, men även i drift då Xledger till stor del sköter underhållet.
Med en databas i molnet behövs inga lokala eller centrala installationer och betydligt färre grunduppsättningar. Det minskar behovet av installationer lokalt och på egna servrar. Vilket också sparar in kostnader vid installation av systemet. Genom smidiga uppgraderingar jobbar du alltid mot den senaste programversionen vilket innebär att all data ligger skyddade på marknadens säkraste plattform.

Vad innebär äkta molntjänst?

Det äkta molnet är offentligt och multitenant. Ett offentligt moln innebär det är en leverantör som står för själva molntjänsten och lagring av information, det är inte kunden som hanterar det. Alternativet är ett privat eller hybridmoln, men det kräver att kunden själv måste investera i extra hårdvara.

Multitenant innebär att flera kunder delar på en logisk instans av mjukvara som ägs av en leverantör och att man bara betalar för de delar av mjukvaran man använder. När flera kunder delar på mjukvaran innebär det en dramatisk kostnadsreduktion samt ökad flexibilitet, snabb implementering och skalfördelar som utgår från kundens behov.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Restate
Gar-bo
BanQsoft
Sandbäckens
Dahl
Cancerfonden
24Storage
STs a-kassa
HL Display
Sansac
WH Group
Teknikmagasinet
Djurönäset
Stockholm gas
LIF
Teknikföretagen
Vinguiden
Energiforsk
Talarnas
Nobis
Wåhlin Fastigheter
Emirates
Klockmaster
Bromma Blocks
ekenbygg
Almega
Stockholms Sjukhem
Scouterna
Tekompaniet
CtrlPrint
Visita
NK
Lush
Frösunda Omsorg
Svenskt Näringsliv
Råd&Rön
Svevia
Kunskapsskolan
Delicato
Nathalie Schuterman
Hjärt-Lungfonden
Gasnätet Stockholm
Lantmännen Finans
Ledarnas Arbetslöshetskassa

IT-tjänster


Drift av nätverk


Vi anstränger oss för att lära oss din verksamhet, dina processer och applikationer. Vi är experter på infrastrukturdrift men vi vill även förstå din verksamhet och dina system. Den viktigaste delen i vårt erbjudande är att lyssna på dina utmaningar ...

Ekonomi & Lön


Leverantörsfaktura


PrimeQ tar emot fakturor ställda till ert företag och låter därefter fakturan godkännas av flera attestanter via ert personliga fakturaflöde. Attestanterna har olika roller i processen där en attestants roll kan vara att endast utreda att fakturan är...

Telefoni


Support


Oavsett hur ofta du behöver hjälp så finns vi tillgängliga. Hos oss får du alltid prata med en tekniker som löser över 90% av alla ärenden vid första kontakten. Ingen fråga är för enkel eller komplicerad. Tecknar ni ett supportavtal med oss så behöve...