PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Integrationer

Integrera ett befintligt system med Xledger

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Allt i molnet Anläggningsredovisning Attestflöde Bokföring Budget & prognos Flexibel implementation Inköp & lager Kassa, bank & betalningar Kostnadseffektivt Kund- & leverantörsreskontra Medlems- & donationshantering Order & fakturering Power BI Projektredovisning Rapportering & analys Tidrapportering Tilläggstjänster Utlägg Verksamhetsområden Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Xledger har ett flertal integrationer mot väletablerade systemleverantörer på den svenska marknaden. Det pågår en snabb transformation från lokalt uppsatta IT-lösningar till molnbaserade lösningar. Det ställer höga krav på Xledger att kunna leverera molnbaserade integrationer med bibehållen säkerhet. Det handlar om att kunna tillhandahålla flexibla gränssnitt och moderna integrationslösningar för att möta kundernas förväntan. Enkelheten med integrationer i Xledger är möjligheten att välja teknisk lösning beroende på kundens IT-miljö och grad av systemarkitektur.
Traditionell SOAP XML Webservices kan väljas för mer standardiserade integrationer och för kunder som har en högre grad av IT-komplexitet finns möjligheten att välja en moderniserad integration med GraphQL som frågespråk.

Många kringsystem kan avvecklas

Xledger har många helt integrerade funktioner i affärssystemet och därmed kan många kringsystem avvecklas. Exempel på system som våra kunder inte längre behöver är till exempel, e-post- och faktureringslösningar, elektronisk fakturahantering, beslutsstöd, tidrapportering samt system för projektuppföljning. Dessutom minskar användandet av Excelark.
Integrationer är en tvåvägskommunikation och exempel på vanliga importer/exporter är affärsinformation från CRM eller andra verksamhetskritiska system, kassadata från kassasystem, e-handelssystem, lönedata, kunddata och faktureringsinformation.

Fördelar som integrationsprojekt ofta syftar till:

 • Tillgång till realtidsuppdaterad information mellan olika verksamhetssystem.
 • Minskat behov av manuellt arbete.
 • Bättre översikt och beslutsunderlag för samtliga i organisationen.
 • Flera alternativ för integration med Xledger ERP.
 • GraphQL.
 • Filimport/export.
 • Folder/Web service.

Genom dessa alternativ är det möjlighet att importera data från en rad system på ett tillförlitligt sätt. Detta säkerställer att alla olika system som används i verksamheten är uppdaterade.
Enkelheten med Xledger inför driftstart är möjligheten att importera ett flertal nyckelregister som till exempel kund- och leverantörsregister, projektinformation och historiska transaktioner. Genom våra fasta importfunktioner möjliggör vi en säker, snabb och effektiv inläsning av data oavsett volym.

Med Xledger ERP integrationer får du

 • enkla verktyg för import
 • import av fasta register
 • import av transaktionsdata
 • flera alternativa importfunktioner
 • web services och GraphQL för in- och utläsning av data ur Xledger.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Stockholm gas
Kunskapsskolan
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Bromma Blocks
Svenskt Näringsliv
Almega
Nobis
Djurönäset
Tekompaniet
Frösunda Omsorg
Dahl
Teknikmagasinet
STs a-kassa
Cancerfonden
Lush
Nathalie Schuterman
Lantmännen Finans
Scouterna
Teknikföretagen
Restate
24Storage
WH Group
Wåhlin Fastigheter
Talarnas
Stockholms Sjukhem
HL Display
ekenbygg
Emirates
Gasnätet Stockholm
NK
Sansac
Visita
Hjärt-Lungfonden
BanQsoft
CtrlPrint
Svevia
Energiforsk
Klockmaster
Delicato
Vinguiden
Råd&Rön
Sandbäckens
Gar-bo
LIF

IT-tjänster


Azure


Kortfattat är det Microsofts molnplattform, en växande samling av tjänster där du kan köpa kapacitet i form av virtuella servrar, lagring, backup och mycket mer. Azure är ett utmärkt komplement till din nuvarande infrastruktur. Används med fördel när...

Ekonomi & Lön


Tidsredovisning


Genom modern teknik kan de anställda på ett enkelt och flexibelt sätt registrera sin arbetade tid och frånvaro via datorn eller telefonen. Både chefer och eventuella attestanter får en tydlig överblick och kan följa upp bland annat arbetstid, avvikel...

Telefoni


Kommunikationslösningar


Allt fler företag övergår till helt molnbaserade IT-system då det genererar ökad kapacitet och effektiviserar arbetsflödet. Vi vet att samma princip gäller telefoni och därför erbjuder vi på PrimeQ, Tele365, marknadens mest flexibla växelösning i mol...