PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Kassa, bank & betalningar

AUTOMATISERADE BANK- & BETALNINGSLÖSNINGAR

Effektivisera dina transaktioner

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Allt i molnet Anläggningsredovisning Attestflöde Bokföring Budget & prognos Flexibel implementation Inköp & lager Integrationer Kostnadseffektivt Kund- & leverantörsreskontra Medlems- & donationshantering Order & fakturering Power BI Projektredovisning Rapportering & analys Tidrapportering Tilläggstjänster Utlägg Verksamhetsområden Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Bankintegrationen i Xledger är en central del i affärssystemet. Genom bankmodulen erbjuder vi en integration mot de flesta svenska banker. Med Xledgers bankavtal ges du möjligheten att ha en total översikt över alla banktransaktioner och även godkänna betalningar via systemet. Bankavstämning sker med automatik i systemet och är helt integrerat med er bank.

Alla banksaldon tillgängliga
Xledger hämtar in kontoutdragsinformationen dagligen och kan visa aktuella banksaldon direkt på hemsidan i Xledger.

Likviditetsprognoser
Informationen är lätt tillgänglig från hemsidan i Xledger. Från en och samma sida kan du se beräknade in- och utbetalningar i systemets likviditetsprognos.

Utbetalningar
Alla utbetalningar av leverantörsfakturor sker med automatik vid förfallodatum. Du godkänner utbetalningarna i en särskild funktion och systemet hanterar även godkännande två i förening. Alla genomförda utbetalningar återrapporteras med automatik och reskontran uppdateras automatiskt när betalningen är klar.

OCR Inbetalningar
Alla utgående fakturor kan märkas med en OCR-kod. OCR-inbetalningarna överförs dagligen till Xledger och matchas automatiskt av mot kundreskontran. Reskontran är därmed alltid uppdaterad och du ser enkelt vilka fakturor som är obetalda

Automatisk avstämning av bankkontot
Eftersom alla transaktioner på bankkontot återrapporteras till Xledger kan bankkontot stämmas av automatiskt. För att hantera transaktioner som bokförs automatiskt på kontot, som till exempel bankavgifter, kan man sätta upp automatiska bokföringsregler så att systemet själv kan bokföra dessa utan manuell hantering. Alla övriga transaktioner som av någon anledning inte matchas meddelas via åtgärdslistan för de roller som är behöriga.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Visita
Stockholms Sjukhem
Cancerfonden
Dahl
Wåhlin Fastigheter
24Storage
Stockholm gas
Emirates
Råd&Rön
ekenbygg
NK
Klockmaster
Nobis
Teknikmagasinet
Talarnas
Delicato
WH Group
Gasnätet Stockholm
Svevia
HL Display
Sandbäckens
Svenskt Näringsliv
CtrlPrint
Lantmännen Finans
BanQsoft
LIF
Teknikföretagen
Sansac
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Kunskapsskolan
Gar-bo
Energiforsk
Restate
Vinguiden
Tekompaniet
Nathalie Schuterman
Hjärt-Lungfonden
Scouterna
Bromma Blocks
Lush
STs a-kassa
Djurönäset
Almega
Frösunda Omsorg

IT-tjänster


Enterprise SMS


Enterprise SMS är namnet på den tjänst vi skapat efter att ha lyssnat på våra kunder och marknaden. Dels erbjuder vi en väldigt lätt kom-igång-metod för att skicka SMS med fullständig support och dels har vi högt kompetenta utvecklare och leverantöre...

Ekonomi & Lön


Årsredovisning


Alla aktiebolag och ekonomiska föreningar samt många andra företag måste upprätta en årsredovisning. Standardregelverket kallas K3, mindre företag kan använda det förenklade regelverket K2. Vi guidar dig rätt De kvalificerade och erfarna konsult...

Telefoni


Känn friheten


I spåren av coronavirusets spridning i samhället söker många företag efter kostnadsbesparingar under krisen. PrimeQ har tagit fram ett erbjudande, tillsammans med Telia, som kan underlätta. Beställ vår populära molnväxel, Tele365, och få fyra beta...