PrimeQ - En partner. Många specialister.
Kassa, bank & betalningar

Kassa, bank & betalningar

AUTOMATISERADE BANK- & BETALNINGSLÖSNINGAR

Effektivisera dina transaktioner

Sidebar bild

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Bankintegrationen i Xledger är en central del i affärssystemet. Genom bankmodulen erbjuder vi en integration mot de flesta svenska banker. Med Xledgers bankavtal ges du möjligheten att ha en total översikt över alla banktransaktioner och även godkänna betalningar via systemet. Bankavstämning sker med automatik i systemet och är helt integrerat med er bank.

Alla banksaldon tillgängliga
Xledger hämtar in kontoutdragsinformationen dagligen och kan visa aktuella banksaldon direkt på hemsidan i Xledger.

Likviditetsprognoser
Informationen är lätt tillgänglig från hemsidan i Xledger. Från en och samma sida kan du se beräknade in- och utbetalningar i systemets likviditetsprognos.

Utbetalningar
Alla utbetalningar av leverantörsfakturor sker med automatik vid förfallodatum. Du godkänner utbetalningarna i en särskild funktion och systemet hanterar även godkännande två i förening. Alla genomförda utbetalningar återrapporteras med automatik och reskontran uppdateras automatiskt när betalningen är klar.

OCR Inbetalningar
Alla utgående fakturor kan märkas med en OCR-kod. OCR-inbetalningarna överförs dagligen till Xledger och matchas automatiskt av mot kundreskontran. Reskontran är därmed alltid uppdaterad och du ser enkelt vilka fakturor som är obetalda

Automatisk avstämning av bankkontot
Eftersom alla transaktioner på bankkontot återrapporteras till Xledger kan bankkontot stämmas av automatiskt. För att hantera transaktioner som bokförs automatiskt på kontot, som till exempel bankavgifter, kan man sätta upp automatiska bokföringsregler så att systemet själv kan bokföra dessa utan manuell hantering. Alla övriga transaktioner som av någon anledning inte matchas meddelas via åtgärdslistan för de roller som är behöriga.

Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


Säker åtkomst som tjänst


61% av beslutsfattarna känner sig lite eller ganska osäkra på om deras företag kan stå emot åtkomstattacker – Källa: IDG Den mobila världen ställer nya krav IT är idag mer komplext än någonsin. Många företag satsar hårt på digital transformation oc...

Ekonomi & Lön


Koncernredovisning


Om din verksamhet är uppdelad i flera bolag och dessa samtidigt ägs av ett gemensamt moderföretag så föreligger en koncern. I större koncerner måste moderföretaget visa en sammanslagen (konsoliderad) ekonomisk redovisning, som omfattar alla företag, ...