PrimeQ - En partner. Många specialister.
Kostnadseffektivt

Kostnadseffektivt

Färre konsultkostnader med molntjänst

Hur håller Xledger nere kostnaderna

Sidebar bild

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Xledger är ett affärssystem som till 100 procent är installerat i molnet. Det innebär flera fördelar som sparar in kostnader som finns i traditionella system med vanliga servermiljöer.

Minskade konsultkostnader. Då installation i molnet inte kräver lika mycket resurser som traditionella system går det åt färre konsulttimmar. Eftersom systemet är flexibelt med vilka funktioner som du använder blir det färre anpassningar vilket minskar kostnaderna.
Automatiska uppgraderingar som inte kräver stopptid påverkar också att det bli minskade konsultinsatser vid uppgraderingstillfällena.

Flexibelt avtal. Med Xledger binder du inte upp dig på långa avtal utan betalar endast för den del av systemet du använder. Tack vare flera olika funktioner för olika behov kan du utveckla systemet allt eftersom behovet ökar. Till och med expandera utomlands.

Inga extra IT-kostnader. Xledger är en Software as a Service-funktion med en enda databas. Det gör det lätt att komma i gång och som kund betalar du endast för funktionen. Inga kostnader behöver läggas på hårdvara, licenser för kopplingar till andra system eller tillkommande tjänster.

Uppgradering och back-up ingår. Alla kunder får automatiskt tillgång till samtliga uppgraderingar och patcher som genomförs tre till fyra gånger per år. Uppgraderingen genomförs under natten utan att det blir stopp i verksamheten som stör det dagliga arbetet. Då uppgraderingen sker automatiskt blir det inte några dyra konsultkostnader för själva arbetet. Kunderna får alltid den senaste versionen i ett system som ständigt utvecklas. Och allt ingår.

Enligt Herbert Nathan & Co, rådgivare inom bland annat affärsystem, är Xledger ett av det billigaste molnbaserade systemen på marknaden.

Vill du veta mer om Affärssystem & Beslutsstöd?

Fyll i formuläret nedan så kommer Mikael kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Mikael Ljungar

Mikael Ljungar

Hej, jag heter Mikael och jag är tjänsteansvarig för Affärssystem & Beslutsstöd.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

072-300 00 78
Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


PQ fiber


Trött på att leverantörer skyller på varandra? Tycker du att det är smidigare och enklare att prata med en leverantör istället för flera olika? PrimeQ är en av få riktiga totalleverantörer inom både IT och Telefoni. Vi kan leverera allt ifrån infr...

Ekonomi & Lön


Kundfaktura


Vi på PrimeQ hjälper dig att registrera dina kunder och dess uppgifter i ert personliga kundregister. Med ett tryggt och säkert system sammanställer vi fakturor på din begäran som vi sedan skickar ut till kunden. En lösning som passar alla Vi t...

Telefoni


Microsoft Teams


Kombinera din Microsoftlösning med våra ledande växeltjänster. Vi erbjuder en full integration av vår växellösning Tele365 mot Microsoft Teams där du kan välja bland alla våra tjänster. Allt ifrån vanliga svarsgrupper till mer avancerade funktioner s...