PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Kund- & leverantörsreskontra

EFFEKTIVITET OCH AUTOMATISERING

Kund- och leverantörsreskontra i affärssystemet Xledger

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Allt i molnet Anläggningsredovisning Attestflöde Bokföring Budget & prognos Flexibel implementation Inköp & lager Integrationer Kassa, bank & betalningar Kostnadseffektivt Medlems- & donationshantering Order & fakturering Power BI Projektredovisning Rapportering & analys Tidrapportering Tilläggstjänster Utlägg Verksamhetsområden Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Effektiv kundreskontra
Kundreskontran i affärssystemet Xledger är helt integrerat med huvudboken och övriga delsystem. Funktionerna är designade för att uppnå största effektivitet och automatisering i hanteringen av kundfakturorna. Faktureringsmodulen i Xledger är direktintegrerad med kundreskontran. Det är också möjligt att importera reskontraposter från externa system.

Alltid aktuell information i affärssystemet
Bankintegrationen i Xledger gör att kundreskontran alltid är uppdaterad med de senaste inbetalningarna. Du kan enkelt se vilka kundfakturor som inte är betalda. Det är också möjligt att direkt zooma ner från saldo på utestående kundfordringar ner till enskild faktura som ligger lagrad som PDF tillsammans med transaktionen.

Påminnelsehantering för ökad lönsamhet
Regler för hur påminnelser ska hanteras kan läggas upp per kund och faktura. Du kan själv välja datumintervall och lägga till påminnelsetexter. Påminnelser skickas ut automatiskt för de kunder du vill om du väljer att aktivera funktionen.

Automatisk räntefakturering spar tid
Om du önskar så beräknar och skapar Xledger räntefaktura automatiskt när betalning inkommit efter förfallodatum.

Hur fungerar leverantörsreskontra?
Fakturascanning och OCR-tolkning
I Xledger finns inbyggda funktioner för att skanna och OCR-tolka fakturor. Du behöver inga externa programvaror utan det enda du behöver utöver Xledger är en dokumentskanner. Inkommande verifikationer och bilagor skannas och laddas upp till systemet. Därefter sker en automatisk process där alla fakturor OCR-tolkas och verifikationen skapas. När processen är klar kan de medarbetare som har behörighet, plocka upp verifikationerna på skärmen och komplettera dessa vid behov innan de bokförs.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
STs a-kassa
Gar-bo
Dahl
Sandbäckens
24Storage
Stockholm gas
CtrlPrint
Hjärt-Lungfonden
Bromma Blocks
BanQsoft
Teknikföretagen
Tekompaniet
Talarnas
Gasnätet Stockholm
Restate
Scouterna
Vinguiden
HL Display
Wåhlin Fastigheter
Nathalie Schuterman
Lantmännen Finans
Visita
ekenbygg
Frösunda Omsorg
Cancerfonden
Svenskt Näringsliv
Klockmaster
Emirates
Sansac
Kunskapsskolan
Ledarnas Arbetslöshetskassa
LIF
Nobis
Råd&Rön
Energiforsk
Teknikmagasinet
Delicato
Lush
Almega
Svevia
Djurönäset
NK
WH Group
Stockholms Sjukhem

IT-tjänster


Enterprise SMS


Enterprise SMS är namnet på den tjänst vi skapat efter att ha lyssnat på våra kunder och marknaden. Dels erbjuder vi en väldigt lätt kom-igång-metod för att skicka SMS med fullständig support och dels har vi högt kompetenta utvecklare och leverantöre...

Ekonomi & Lön


Leverantörsfaktura


PrimeQ tar emot fakturor ställda till ert företag och låter därefter fakturan godkännas av flera attestanter via ert personliga fakturaflöde. Attestanterna har olika roller i processen där en attestants roll kan vara att endast utreda att fakturan är...

Telefoni


Kommunikationslösningar


Allt fler företag övergår till helt molnbaserade IT-system då det genererar ökad kapacitet och effektiviserar arbetsflödet. Vi vet att samma princip gäller telefoni och därför erbjuder vi på PrimeQ, Tele365, marknadens mest flexibla växelösning i mol...