PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Medlems- & donationshantering

Förvalta er medlems- och donationshantering utifrån era behov

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Andra tjänster inom Affärssystem & Beslutsstöd

Allt i molnet Anläggningsredovisning Attestflöde Bokföring Budget & prognos Flexibel implementation Inköp & lager Integrationer Kassa, bank & betalningar Kostnadseffektivt Kund- & leverantörsreskontra Order & fakturering Power BI Projektredovisning Rapportering & analys Tidrapportering Tilläggstjänster Utlägg Verksamhetsområden Xledger – ett komplett affärssystem i molnet

Utifrån kontaktuppgifter och demografi från tidigare beröringspunkter och donationspreferenser är det möjligt att hantera flera dimensioner av information rörande era givare och medlemmar. Vi kan dessutom stödja genomförande av kampanjer för insamling, support, nyhetsförmedling samt att analysera och utvärdera framgången i Xledgers helintegrerade affärssystem.

Xledger medlems- och donationshantering ger er många fördelar:

 • All medlems- och donationsinformation finns samlat på en plats.
 • Donationshantering är länkad till redovisningen.
 • Omfattande analys och uppföljningsverktyg, med stöd för skräddarsydda och konfigurerbara rapporter, anpassade dashboards, och multidimensionella förfrågningsvyer. Möjlighet att filtrera, sortera, rapportera och exportera utifrån dimensioner såsom fond, donationstyp, projekt och budget.
 • Automatiserad donationsbearbetning och donationshantering.
 • o Bank: Skanna givare och medlemskontroller i Xledger. Xledger kan extrahera relevanta data, allokera till lämpliga givarkontakter och fonder och skicka formaterade filer till din bank som stöd för insättning.
  o Kreditkort: Via integration med handelspartners länkas och hanteras donator- och medlems kreditkortstransaktioner till Xledger.

 • Spåra information om givare, medlem, volontär, anställd och styrelseledamot via multidimensionella områden såsom: demografi, gåvor, donationer, löften, abonnemang, åtaganden, scheman, sponsorskap, kontaktpunkter, kontakter / relationer, ge historia, ge nivåer, uppgifter, statusaktiviteter, deltagande / deltagande nivåer, donationsbeteckningar och restriktioner, betalningsmetoder, givargrupper m.m.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Teknikmagasinet
BanQsoft
Nathalie Schuterman
Teknikföretagen
LIF
Lush
WH Group
Almega
24Storage
CtrlPrint
Nobis
Svevia
Dahl
Vinguiden
Delicato
Djurönäset
Sansac
Stockholms Sjukhem
NK
ekenbygg
Wåhlin Fastigheter
Scouterna
Lantmännen Finans
Restate
Bromma Blocks
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Cancerfonden
Talarnas
Frösunda Omsorg
Kunskapsskolan
Visita
Svenskt Näringsliv
HL Display
Emirates
Tekompaniet
Gar-bo
Stockholm gas
Gasnätet Stockholm
Energiforsk
Sandbäckens
STs a-kassa
Råd&Rön
Hjärt-Lungfonden
Klockmaster

IT-tjänster


Drifttjänster för AWS & Azure – CloudOps


Har du koll på vem som egentligen hanterar den tekniska driften i ditt moln? Vet du att säkerheten efterlevs? Tas backup på rätt data? Är övervakningen rätt konfigurerad? Full kontroll på kostnaderna? Om svaret är oklart så behöver ni fundera på Clou...

Ekonomi & Lön


Leverantörsfaktura


PrimeQ tar emot fakturor ställda till ert företag och låter därefter fakturan godkännas av flera attestanter via ert personliga fakturaflöde. Attestanterna har olika roller i processen där en attestants roll kan vara att endast utreda att fakturan är...