Tilläggstjänster

Få ut mer av Xledger

  Fördelar med Xledger:

 • Ett komplett affärssystem i molnet.
 • Tillgång till systemet oavsett var du befinner dig.
 • Kostnadseffektivt koncept.
 • Betala endast för funktionen och de tjänster ni använder.
 • Enkel implementation, inga krav på utrustning.
 • Smidiga uppgraderingar 3-4 gånger per år utan stop för verksamheten.
 • Ett effektivt system med en bättre överblick och ökad frihet.
 • Automatiserade kärnprocesser som spar tid.
 • Alltid uppdaterade regelverk.
 • Marknadens säkraste plattform.

Xledger förstärker nyckelfunktioner med en rad tilläggstjänster. Några av dessa tjänster är globala då alla användare till exempel får dokumentstyrning och OCR-anpassad datainmatning. Alla kunder har också möjlighet att använda Xledgers app för Android och IOS.

Varje region erbjuder olika typer av tilläggstjänster. För att ta del av vilka erbjudanden som finns i din region, kontakta oss idag.

E-faktura
Xledger är godkänd som egen accesspunkt och kan erbjuda inkommande och utgående e-fakturor i enlighet med standard PEPPOL BIS Billing 3.0

Xledger erbjuder även en extern leveranstjänst som levererar samma typ av fil, men via filöverföring (SFTP) till/från en fakturacentral. Fakturacentralen konverterar och vidareförmedlar XML-filen till mottagare.

E-faktura via internetbank (B2C)
Xledger har stöd för leverans av e-fakturor till internetbank. Denna tjänst levereras via Xledgers partner InExchange och är framförallt intressant för företag som skickar fakturor till privatpersoner.

Fakturafinansiering
Fakturafinansieringstjänsten finns tillgänglig i Xledger från flera leverantörer. Fakturafinansiering innebär att du säljer dina utestående fordringar och får omedelbar tillgång till pengarna. Du väljer vilka fakturor du vill sälja och när du vill göra det. Med fakturafinansiering undviker du administration kring fakturering och betalningar – och du minskar risken. Läs mer om fakturafinansiering

Fakturaproduktion
Du skapar grunden – vi skriver ut och skickar åt dig.

Xledgers produktionscenter kan tillsammans med vår samarbetspartner Postnord Strålfors hjälpa till med utskrift, förpackning och utskick av dina fakturor, påminnelser samt inkassokrav. Vi erbjuder även utskrifter av andra typer av dokumentation, t.ex. brev.

Kreditkontroll
Genom vårt samarbete med Creditsafe kan vi erbjuda kreditkontroller, kreditövervakning och automatisk tvätt av kund- och leverantörsregister för alla företag i Xledger.

Påminnelser och inkasso
Påminnelser och inkasso blir enkelt med bra rutiner och automatiska processer. Vi och våra samarbetspartners finns här för att hjälpa din verksamhet när betalningar uteblir.

Kreditkortsimport
Att göra reseräkningar kan vara tidskrävande och frustrerande. Vi tycker att det ska vara enkelt och smidigt så att du kan lägga din tid på andra saker. Som en del i att förenkla reseräkningshanteringen stödjer Xledger import från Eurocard SEB.

Elektroniskt dokumentarkiv
I Xledger är det möjligt att spara dokument elektroniskt med direkt koppling till de aktuella dimensionerna.

Scanner
Ladda ner Xledger Scanner App för att enkelt och smidigt skanna in och importera verifikat och dokument till Xledger.

Xledger Certificate Manager
Få kontroll över dina certifikat gällande Webservice genom att ladda ner Xledger Certificate Manager.

Autogiro
Xledger erbjuder lösning för autogiro med tillhörande process och integration för medgivanden och betalningsuppdrag.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

IT-tjänster


Enterprise SMS


Enterprise SMS är namnet på den tjänst vi skapat efter att ha lyssnat på våra kunder och marknaden. Dels erbjuder vi en väldigt lätt kom-igång-metod för att skicka SMS med fullständig support och dels har vi högt kompetenta utvecklare och leverantöre...

Ekonomi & Lön


Fastighetsredovisning


Tillgångar och transaktioner i ett fastighetsbolag uppgår till stora värden. Regelverken inom redovisning och beskattning är samtidigt komplicerade och svåra att tillämpa. PrimeQ har specialister som kan hjälpa dig att hantera allt från hyresaviserin...

Telefoni


Tele365 Mobilväxel


När du är på språng kan du enkelt hantera många av de funktioner som finns i Tele365 direkt via mobilen – lika smidigt och enkelt som på kontoret. Kontakter Under kontakter ser du de personer du valt som favoriter. I sökfältet kan du enkelt hitta...