PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Lönetjänster

Lönetjänster via outsourcing

Hjälp med hela lönetjänsten eller delar av löneprocessen?

Inom området Ekonomi & Lön arbetar auktoriserade redovisningskonsulter med lång erfarenhet och vi har ett brett utbud av tjänster – allt från löpande bokföring till lönehantering och deklarationer.

Andra tjänster inom Ekonomi & Lön

Deklarationer Ekonomitjänster Fastighetsredovisning Koncernredovisning Kundfaktura Lagar och regler Leverantörsfaktura Lönehantering Tidsredovisning Utläggshantering Årsredovisning

Med våra lönekonsulter tillför vi på PrimeQ specialistkompetens som kan effektivisera lönehanteringen och öka din trygghet. Våra tjänster är fullt skalbara och anpassas efter era önskemål och behov. Löneprocesser hos våra kunder ser ofta väldigt olika ut. Vi utför allt från hantering av reseräkningar till avancerat HR-stöd. Ni kan Välja att lägga över hela arbetet eller bara vissa delar av arbetet till oss på PrimeQ. Vi använder den senaste tekniken som möjliggör att ni som kund har full insyn i det arbete som vi utför på uppdrag av er.

Med hjälp av integrerade system kan vi erbjuda våra kunders anställda ett användarvänligt och enkelt sätt att rapportera och följa upp tid, utlägg och reseräkningar. Moderna ekonomisystem erbjuder även många möjligheter till effektiv automatisering av processer.

Några exempel på våra lönetjänster

Trygghet genom tillgång till uppdaterad kunskap

Löneadministration innebär ju kort sammanfattat precis som det låter att administrera anställdas löner. Men arbetet innehåller även många andra moment som exempelvis redovisning av utlägg och reseräkningar, AGI- och myndighetsrapportering såsom Collectum, SCB och Fora samt tidrapportering med mera. Ofta efterfrågas också stöd vid upprättande av anställningsavtal, personalhandböcker och lönekartläggning med den jämställdhetsplan som krävs.

Vi på PrimeQ följer kontinuerligt de förändringar som sker inom området och håller oss uppdaterade kring arbetsmarknadens regelverk och lagar. Vi kan bistå med vår erfarenhet och kompetens och stötta och avlasta er där behovet finns.

Pålitlig löneadministration

Outsourcing garanterar pålitlig drift och minimerar sårbarhet för er lönefunktion. Typiska situationer som kan skapa problem i vardagen är om någon inom ekonomifunktionen blir sjuk, vabbar eller säger upp sig. Även semestrar och annan frånvaro kan orsaka störningar i löneprocessen. Med en outsourcinglösning uppstår inte dessa situationer. Vi på PrimeQ har en organisation och en struktur som är byggd med kapacitet att omgående sätta in och omfördela resurser om och när frånvaro uppstår. Högkvalitativ kompetens finns alltid på plats för er i avtalad tid och omfattning.

Andra fördelar med outsourcing hos PrimeQ

Vi förespråkar moderna molnbaserade lönesystem. Stationära system har ofta begränsningar i funktionalitet eller kräver teknikkunskap på plats. På PrimeQ har vi en gedigen erfarenhet och kompetens när det gäller implementering av system för lönehantering och migrering av befintlig data till nya system.

Våra systemlösningar kan dessutom knyta samman lönesystem med andra delar av företagets ekonomiprocesser och öppnar för effektiv automatisering av dessa. Behörighetsstyrd access för smidigt distansarbete är ytterligare en fördel med webbaserade system.

Vi berättar gärna mer – kontakta oss idag!

För att kunna ge er ett snabbare svar på er offertförfrågan har ni möjlighet att ladda ned vår mall för offertunderlag. Skicka sedan er förfrågan tillsammans med det ifyllda offertunderlaget till hej@primeq.se så får ni inom kort en offert anpassad efter just er.

Jag godkänner att PrimeQ skickar e-post till mig i detta ärende.

Vill du veta mer om Lönetjänster?

Fyll i formuläret nedan så kommer Claes kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Claes Völcker

Hej, jag heter Claes och jag är tjänsteansvarig för Lönetjänster.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

08-120 404 11

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Kunskapsskolan
Nobis
Teknikmagasinet
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Sandbäckens
Svenskt Näringsliv
Svevia
LIF
WH Group
Delicato
Visita
HL Display
Sansac
24Storage
ekenbygg
BanQsoft
STs a-kassa
Talarnas
Gar-bo
Vinguiden
Stockholms Sjukhem
CtrlPrint
Dahl
Bromma Blocks
Stockholm gas
Lantmännen Finans
Gasnätet Stockholm
Frösunda Omsorg
Scouterna
Emirates
Lush
Restate
Wåhlin Fastigheter
NK
Cancerfonden
Energiforsk
Nathalie Schuterman
Djurönäset
Klockmaster
Teknikföretagen
Tekompaniet
Almega
Råd&Rön
Hjärt-Lungfonden

IT-tjänster


Outsourcing


Om du vill få de bästa möjliga IT-lösningarna i ditt företag bör du överväga att lägga ut IT-drift och hantering på outsourcing. Du och dina medarbetare är troligtvis specialister inom era fält. Vi är specialister inom fältet IT och kan därför erbjud...

Affärssystem & Beslutsstöd


Medlems- & donationshantering


Utifrån kontaktuppgifter och demografi från tidigare beröringspunkter och donationspreferenser är det möjligt att hantera flera dimensioner av information rörande era givare och medlemmar. Vi kan dessutom stödja genomförande av kampanjer för insamlin...

Telefoni


Tele365 Mobilväxel


När du är på språng kan du enkelt hantera många av de funktioner som finns i Tele365 direkt via mobilen – lika smidigt och enkelt som på kontoret. Kontakter Under kontakter ser du de personer du valt som favoriter. I sökfältet kan du enkelt hitta...