PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ hållbarhetsarbete

Vi arbetar långsiktigt för att bidra till ett bättre samhälle för alla

Vi arbetar löpande med nya initiativ inom hållbarhet med syftet att minimera vår klimatpåverkan och ta vårt ansvar för en mer hållbar framtid. Varje år redovisar vi våra hållbarhetsmål och hur vi arbetar för att uppnå dem. Våra mål och initiativ ligger inom ramen för social-, ekologisk- och ekonomisk hållbarhet.

Vill du se vad vi har åstadkommit hittills?


En partner. Många specialister. Det är vad PrimeQ står för. Därför är det självklart för oss att arbeta hållbart och att göra allt vi kan för att vara den bästa partnern för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra specialister. För oss är hållbarhet att alltid, i alla val vi gör, främja en hälsosam framtid för våra medarbetare, kunder och klimatet. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats med ett helhetsperspektiv på vårt hållbarhetsarbete.

Vi är en aktiv och inkluderande arbetsplats

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och social hållbarhet innebär för oss att vi ständigt arbetar med att skapa en bättre arbetsmiljö för våra kollegor. Vi värnar om våra medarbetares välbefinnande och vet att en aktiv livsstil får människor att må bättre. Därför anordnar vi olika gemensamma aktiviteter för att motivera just rörelse och fysisk aktivitet. Våra kontor ligger centralt och nära kollektivtrafiken för att göra resan till arbetet både smidigare och mer klimatsmart. Vår flexibla arbetsmiljö gör att varje enskild medarbetare kan anpassa sina arbetsdagar utifrån exempelvis familjeförhållanden eller utifrån den tid på dygnet medarbetaren jobbar mest effektivt.

Vi arbetar för att reducera vårt klimatavtryck

I alla val vi gör på PrimeQ har vi alltid miljöaspekten i åtanke – oavsett om det handlar om placering av kontor, återvinning, val av leverantör eller någonting helt annat. Vi arbetar ständigt för att utvecklas, göra bättre val och ta vårt ansvar när det kommer till vår miljöpåverkan. Bland annat återvinner vi majoriteten av gammal hårdvara i form av skärmar, tangentbord och kablar. Vi arbetar också med att minska antalet onödiga resor och tar de flesta av våra möten digitalt. Vi uppmuntrar våra kunder att också göra detsamma.

Alla våra samarbeten är ekonomiskt hållbara

Vi på PrimeQ säkerställer att alla våra leverantörer, kunder och samarbetspartners uppfyller våra högt uppsatta krav när det kommer till hållbarhetsfrågan. PrimeQ verkar under Finansinspektionen och FAR, vilket innebär att vi löpande genomför kontroller och inspektioner för att säkerställa att vi inte samarbetar med företag som är involverade i korruption, terror eller andra olagliga aktiviteter.

För oss på PrimeQ är det helt enkelt en självklarhet att göra allt vi kan för att bidra till ett bättre samhälle för alla.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
HL Display
Visita
Svevia
Frösunda Omsorg
Stockholm gas
Sandbäckens
WH Group
24Storage
Dahl
Kunskapsskolan
Nathalie Schuterman
Svenskt Näringsliv
Emirates
Hjärt-Lungfonden
Stockholms Sjukhem
Energiforsk
Råd&Rön
Delicato
Teknikmagasinet
NK
LIF
Gar-bo
Tekompaniet
Sansac
Wåhlin Fastigheter
Restate
Almega
Bromma Blocks
ekenbygg
CtrlPrint
Teknikföretagen
Djurönäset
Lush
Cancerfonden
Lantmännen Finans
Talarnas
STs a-kassa
Nobis
Gasnätet Stockholm
Vinguiden
BanQsoft
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Klockmaster
Scouterna

Godbitar från Kunskapsbanken

E-bok: Azure Sentinel


Azure Sentinel: Tre användningsfall för hotidentifiering och undersökning.

Användarguide Tele365 spela in meddelande


En guide hur du spelar in ett ljudmeddelande.

Användarguide Mitel 6863i SIP Phone


En guide för hur du använder din Mitel 6863i SIP Phone