Hybridmoln


Hur vill du att DITT moln ska se ut?

Hybrid Cloud Services

Hybrid cloudMolntjänster som Azure och AWS ger företag nya intressanta möjligheter att implementera tjänster och funktioner som kan boosta affärerna och underlätta vardagen. Till skillnad från interna ”on-prem” tjänster är Molntjänster ofta enkla att implementera och billigare än interna tjänster. Steget ut i Molnet innebär dock en hel del nya utmaningar som t ex hur man skall hantera säkerhet, företagets data, säkerhetskopiering, SLA:er osv. Utöver dessa utmaningar kräver molntjänster som Azure en omfattande teknisk kunskap för att komma igång, konfigurera och installera. Prismodeller är komplicerade att förstå och trots att prismodellerna är extremt flexibla kan det kännas omöjligt att räkna ut vad det kommer att kosta.

Vad är ett hybrid moln?

Hybrid Moln är enligt vår definition en integration av flera molntjänster till ett administrativt och säkert moln. Det kan vara din privata infrastruktur som kopplas ihop med publika molntjänster eller flera publika molntjänster som kopplas ihop. Ett vanligt exempel är att koppla ihop ditt företags infrastruktur med en publik eposttjänst som t ex Gmail eller Office 365 där du har en säker anslutning mellan tjänsterna och hantering av konton sker på ett ställe.

 

Hybrid Cloud Consulting services:

En ren konsultationstjänst där vi hjälper dig med utmaningar som arkitektur, säkerhet, avtal&SLA samt generella strategier och val av molntjänster och teknik.


Referenser

Personalen på PrimeQ är snabba och effektiva. Återkopplar alltid och förslår proaktiva åtgärder innan problemen uppstår. Vi är mycket nöjda med PrimeQ som teknikpartner.

John Silverstrand - Kundansvarig Banqsoft