IT-outsourcing


Vi anstränger oss för att lära oss din verksamhet, dina processer och applikationer.

IT-tjänster

Outsourcing av IT –

för bästa möjliga IT-lösningar i ditt företag

Om du vill få bästa möjliga IT-lösningar i ditt företag bör du överväga att lägga ut IT-drift och hantering på outsourcing.

Du och dina medarbetare är troligtvis specialister inom era fält. Vi är specialister inom fältet IT och kan därför erbjuda lösningar som ligger i framkant, tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. Mindre trassel med IT betyder att ni kan jobba effektivt och fokusera på rätt saker. Så fungerar effektiv IT-outsourcing.

Helhetslösningar

PrimeQ Outsourcing AB levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster till våra kunder. Du kan välja att köpa separata tjänster eller så kan vi ta hand om hela IT-hanteringen åt din firma – alltid med en förutbestämd servicenivå och tydlig prissättning.

Vi specialiserar oss på att leverera tjänster till små och mellanstora företag. Att en organisation är liten betyder inte att den är simpel eller bör ses som en mindre viktig kund. Många små företag arbetar med komplexa system och har avancerade behov inom IT. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på.

Fördelarna med IT-outsourcing

Där kommer fördelarna med IT-outsourcing in i bilden. Istället för att lägga mycket tid, energi och pengar på att anställa en egen IT-avdelning är det smartare att leja ut dessa tjänster och få de fördelar som en större organisation kan erbjuda. Genom att vi helt specialiserar oss på IT-lösningar får du tillgång till det senaste på marknaden, bred kunskap, smarta proaktiva lösningar och förslag till förbättringsåtgärder som gör att problem undviks innan de uppstår.

Vi lägger stor vikt vid att vara flexibla och personliga och tar fram system som är noggrant anpassade för era behov. På så vis får ni hög kompetens och lösningar där och när ni behöver det till konkurrenskraftiga priser. En bättre IT-partner helt enkelt – för vi vill vara er partner snarare än en leverantör!

IT-outsourcing – varför välja PrimeQ?

  • Våra moderna lösningar
  • Vår flexibilitet
  • Vår förmåga att förstå kundens verksamhet
  • Vår kunskap
  • Vår support

Referenser

Personalen på PrimeQ är snabba och effektiva. Återkopplar alltid och förslår proaktiva åtgärder innan problemen uppstår. Vi är mycket nöjda med PrimeQ som teknikpartner.

John Silverstrand - Kundansvarig Banqsoft