PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

IT-tjänster

En bättre, lagom stor partner inom IT-outsourcing

Vi vill lyssna på dina utmaningar och förstå dina behov

Vi är experter på infrastrukturdrift men vi vill även förstå din verksamhet och dina system. Vi vill lyssna på dina utmaningar och förstå dina behov. Tillsammans hittar vi lösningarna som är optimala för dina specifika förutsättningar.

Med verksamhetsförståelse, väl utvecklade processer och hög kompetens i ett slimmat format kombinerar vi de stora bolagens strukturfördelar och bredd med de små leverantörernas flexibilitet, höga kompetens och konkurrenskraftiga priser. På så sätt skapar vi en bättre partner inom IT-outsourcing.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder innovativ, paketerad IT-outsourcing med både produkter och tjänster. Vår avdelning för IT-drift är specialiserad på att leverera tjänster till bolag med komplexa och affärskritiska system samt infrastruktur. Avdelningen för mindre bolag med enklare IT-system kallar vi för IT365. Gemensamt för båda avdelningarna är olika tjänster inom området vi kallar Cloud. Kronan på verket är vår servicedesk som hanterar förstklassig support och hjälp.

Vi levererar IT-drifttjänster och applikationsdrift där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom ramen för våra drifttjänster ingår exempelvis servicedesk, NOC, övervakning, portal/remote access, felsökning, underhåll av operativsystem, spamskydd, backup, klienthantering, fjärrstyrning, systemdokumentation, incident-/change hantering.


PrimeQ hjälper oss med både infrastruktdrift och teknikstöd. De tekniker vi har jobbat med är kompetenta och engagerade. Vi gillar verkligen den familjära men samtidigt strukturerade känslan hos PrimeQ som driftleverantör.
Styrbjörn Hagman
IT-chef Medfit

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Teknikmagasinet
Dahl
Talarnas
Visita
24Storage
Sandbäckens
Råd&Rön
Scouterna
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Nobis
Teknikföretagen
Frösunda Omsorg
WH Group
ekenbygg
Tekompaniet
Almega
Delicato
Djurönäset
Svevia
Gasnätet Stockholm
Bromma Blocks
Vinguiden
BanQsoft
Nathalie Schuterman
Svenskt Näringsliv
Lush
Klockmaster
Lantmännen Finans
Sansac
CtrlPrint
Stockholm gas
NK
Wåhlin Fastigheter
Kunskapsskolan
Restate
Cancerfonden
LIF
Energiforsk
Emirates
Hjärt-Lungfonden
Stockholms Sjukhem
STs a-kassa
Gar-bo
HL Display

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Who’s calling


Få bättre koll på inkommande samtal. Enklare och mer effektiv kundhantering ger inte bara fler avklarade ärenden utan även nöjdare kunder och medarbetare.

Guide Word 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av Word är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.