PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

IT-tjänster

En bättre, lagom stor partner inom IT-outsourcing

Vi vill lyssna på dina utmaningar och förstå dina behov

Vi är experter på infrastrukturdrift men vi vill även förstå din verksamhet och dina system. Vi vill lyssna på dina utmaningar och förstå dina behov. Tillsammans hittar vi lösningarna som är optimala för dina specifika förutsättningar.

Med verksamhetsförståelse, väl utvecklade processer och hög kompetens i ett slimmat format kombinerar vi de stora bolagens strukturfördelar och bredd med de små leverantörernas flexibilitet, höga kompetens och konkurrenskraftiga priser. På så sätt skapar vi en bättre partner inom IT-outsourcing.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder innovativ, paketerad IT-outsourcing med både produkter och tjänster. Vår avdelning för IT-drift är specialiserad på att leverera tjänster till bolag med komplexa och affärskritiska system samt infrastruktur. Avdelningen för mindre bolag med enklare IT-system kallar vi för IT365. Gemensamt för båda avdelningarna är olika tjänster inom området vi kallar Cloud. Kronan på verket är vår servicedesk som hanterar förstklassig support och hjälp.

Vi levererar IT-drifttjänster och applikationsdrift där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom ramen för våra drifttjänster ingår exempelvis servicedesk, NOC, övervakning, portal/remote access, felsökning, underhåll av operativsystem, spamskydd, backup, klienthantering, fjärrstyrning, systemdokumentation, incident-/change hantering.


PrimeQ hjälper oss med både infrastruktdrift och teknikstöd. De tekniker vi har jobbat med är kompetenta och engagerade. Vi gillar verkligen den familjära men samtidigt strukturerade känslan hos PrimeQ som driftleverantör.
Styrbjörn Hagman
IT-chef Medfit

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
Delicato
Emirates
Sansac
Lantmännen Finans
LIF
WH Group
Cancerfonden
Svevia
Gasnätet Stockholm
Kunskapsskolan
Wåhlin Fastigheter
Almega
Visita
Frösunda Omsorg
Hjärt-Lungfonden
Teknikmagasinet
Vinguiden
Nobis
Sandbäckens
Dahl
Nathalie Schuterman
Stockholms Sjukhem
CtrlPrint
Klockmaster
Råd&Rön
Stockholm gas
Tekompaniet
Teknikföretagen
ekenbygg
Djurönäset
Gar-bo
Lush
Talarnas
Energiforsk
HL Display
NK
Restate
Svenskt Näringsliv
STs a-kassa
24Storage
Bromma Blocks
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Scouterna
BanQsoft

Godbitar från Kunskapsbanken

Installationshandbok DECT Headset


Installationshandbok för Mitel DECT headset. Guiden är anpassad för Mitel MiVoice 6930-, 6940 IP-telefon eller Mitel M695 programmerbar nyckelmodul.

Infographics 2019 State of Enterprise Secure Access


New report reveals how enterprises are struggling to deal with Hybrid IT and Zero Trust access

Guide Nyheter i SharePoint


Läs mer om Microsofts nyheter i SharePoint.