PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Säker åtkomst

som tjänst med Portal och VPN

Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Andra tjänster inom IT

Antimalware som tjänst Antispam som tjänst Arbetsplats som tjänst Azure Backup Backup av Office365 Cloud Drift av nätverk Drifttjänster för AWS & Azure – CloudOps Enterprise SMS Fjärrbackup – Backup365 Hantering av mobila enheter Hjälp-på-plats IT ansvarig som tjänst IT-Due Diligence IT-analys IT-drift IT-support IT365 Jour/beredskap Konsulttjänster Microsoft Autopilot Nätverksdrift (LAN/WAN) Office 365 Outsourcing PQ fiber SPOC Serverdrift Servicedesk Skuggupphandling Trådlöst nätverk Webbfilter Övervakning

61% av beslutsfattarna känner sig lite eller ganska osäkra på om deras företag kan stå emot åtkomstattacker – Källa: IDG

Den mobila världen ställer nya krav

IT är idag mer komplext än någonsin. Många företag satsar hårt på digital transformation och lägger ut sin infrastruktur i publika och privata moln. Samtidigt ställs allt högre krav på stöd för flexibla arbetssätt. Ofta behöver man kunna jobba från mobila och i många fall privata enheter. Därmed behöver man kunna komma åt data och applikationer smidigt från alla typer av enheter oavsett var man befinner sig i världen.

Tidigare har företag varit inriktade på att säkra nätverket på kontoret. Men numera behöver man kunna säkra själva datan och/eller själva enheterna. För det krävs en omställning i hur man tänker kring säkerhet och åtkomst. Samtidigt innebär framväxten av så kallad Hybrid-it att man jobbar i olika system och plattformar, vilket gör det svårt att få en samlad bild över säkerheten utan rätt verktyg. Dessutom betyder nya lagkrav såsom GDPR att säker hantering av data blir allt viktigare.

Både smidig och säker åtkomst

Med PrimeQs tjänst för Portal och VPN kan du öka din effektivitet med mobila arbetssätt och samtidigt skapa en så säker åtkomst som möjligt till applikationer och data i ditt datacenter eller moln, utan att det blir speciellt krångligt.

Lösningen möjliggör en unik integration av molntjänster, mobiler, applikationer och nätverksåtkomst för att du ska kunna dra nytta av alla fördelar med Hybrid-it på ett säkert sätt och enklare efterleva regelverk.

I tjänsten ingår följande:

 • Stöd för alla typer av enheter (PC, MAC, IOS, Android)
 • Rollbaserad åtkomst
 • Säkerhetskontroll av enhet före åtkomst
 • Kontroll av BYOD-enheter
 • Stöd för SSO (Single-Sign-On) för både interna och molnbaserade applikationer
 • Integration mot ditt Active Directory
 • Stöd för tvåstegsverifiering (MFA via SMS, Google authenticator, osv.)
 • Traditionell VPN
 • Stöd för MDM (Mobile Device Management)
 • Webbaserad portal

 

Kunskap är makt

Vill du lära dig mer om säker åtkomst? Ta del av rapporten State of Enterprise Secure Access från 2019 där IDG har tagit reda på vad över 300 beslutsfattare har för utmaningar och lösningar när det gäller säker åtkomst. Rapporten visar:

 • vilka modeller, molntjänster andra har valt,
 • utmaningar kring åtkomst och hur dessa påverkar oss,
 • vilka modeller och tekniker andra planerar att investera i.

Kolla även in en video om Pulse Connect Secure som ger en bra grundförklaring på drygt 1 minut. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att hjälpa dig bil så trygg som möjligt när det gäller åtkomst.

Vill du veta mer om Säker åtkomst som tjänst?

Fyll i formuläret nedan så kommer Jörgen kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Jörgen Svensson

Hej, jag heter Jörgen och jag är tjänsteansvarig för Säker åtkomst som tjänst.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

+46 70 300 06 81

Affärssystem & Beslutsstöd


Beslutsstöd


Beslutsstöd är idag ett av de områden som utvecklas absolut snabbast. Organisationer och företag har börjat förstå värdet av att nyttja den data de har samlat på sig genom åren. Att kunna tillhandahålla rätt data vid rätt tidpunkt är många gånger dir...

Ekonomi & Lön


Lönehantering


PrimeQ’s lönekonsulter har lång erfarenhet av lönehantering, allt ifrån löneberäkning till kontakt med myndigheter. Vi anpassar tjänsterna helt utefter era behov och önskemål och därför ser löneprocessen olika ut beroende på kund och företag. Det är ...

Telefoni


Tele365


Genom alla tider har människans två främsta egenskaper varit förmågan att samarbeta och kommunicera. På vägen har vi tagit tekniken till hjälp för att öka vår kapacitet. Ingen kan säga annat än att det människan åstadkommit är fantastiskt. Idag har v...