PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

En säker digitalisering

Vi erbjuder tillförlitliga och användarvänliga lösningar

Hur håller ni era IT-system friska och era användare nöjda i kristider?

I dessa corona-tider där digitaliseringen av vårt arbetssätt fullständigt exploderat, med krav på karantän och hemarbete, så ställs ännu högre krav på företagets IT-miljö. Om IT-systemen inte riktigt har hängt med i de senaste årens krav från användare med önskningar på lättanvända sätt att distansarbeta, så kommer användarna ta tag i det själva på olika kreativa sätt som resulterar i både säkerhets- som kostnadsaspekter.

Alla företagsledare som är angelägna om att skydda sitt företag och dess data bör fundera över hur deras anställda hanterar denna unika situation. Läs även vår analys “10 konkreta tips för säker digitalisering i kristider” och passa på att ladda ner en gratis mall för en modern IT-policy.

Vi på PrimeQ kan hjälpa er med tillförlitliga, säkra och användarvänliga lösningar som är skalbara över tid. Just nu erbjuder vi 20 % rabatt på samtliga våra molntjänster under de sex första månaderna. Erbjudandet gäller endast nya kunder t.o.m. 31/5/2020

Glöm inte bort att ge era användare den support som de behöver när de behöver den som mest. Många är ovana med de nya arbetssätten som distansarbete innebär. Hur kommer jag åt gemensamma filer? Hur skapar jag ett Teams-möte? Varför kan jag inte logga in? Vi på PrimeQ har lång erfarenhet av IT-lösningar anpassade för distansarbete och med en trevlig, personlig support.

Testa oss. Att lära känna oss kostar inget. Vi bjuder på de första fyra månadernas supportavgift. Erbjudandet gäller endast nya kunder t.o.m. 31/5/2020

Vill du veta mer om IT-tjänster?

Fyll i formuläret nedan så kommer Andreas kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Andreas Ekman

Hej, jag heter Andreas och jag är tjänsteansvarig för IT-tjänster.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

08-120 404 60

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

Affärssystem & Beslutsstöd


Affärssystem


Ett affärssystem definieras ofta som ett system som innehåller flera olika funktioner och som kan integreras med andra IT-system. Hela syftet med affärssystemet är att hantera bolagets ekonomistyrning, administration och analys på ett effektivt sätt....

Ekonomi & Lön


Kundfaktura


Vi på PrimeQ hjälper dig att registrera dina kunder och dess uppgifter i ert personliga kundregister. Med ett tryggt och säkert system sammanställer vi fakturor på din begäran som vi sedan skickar ut till kunden. En lösning som passar alla Vi t...

Telefoni


Support


Oavsett hur ofta du behöver hjälp så finns vi tillgängliga. Hos oss får du alltid prata med en tekniker som löser över 90% av alla ärenden vid första kontakten. Ingen fråga är för enkel eller komplicerad. Tecknar ni ett supportavtal med oss så behöve...