PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

IT365

Din IT-avdelning

Vårt koncept

Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Andra tjänster inom IT

Antimalware som tjänst Antispam som tjänst Arbetsplats som tjänst Azure Backup Backup av Office365 Cloud Drift av nätverk Drifttjänster för AWS & Azure – CloudOps Enterprise SMS Fjärrbackup – Backup365 Hantering av mobila enheter Hjälp-på-plats IT ansvarig som tjänst IT-Due Diligence IT-analys IT-drift IT-support Jour/beredskap Konsulttjänster Microsoft Autopilot Nätverksdrift (LAN/WAN) Office 365 Outsourcing PQ fiber SPOC Serverdrift Servicedesk Skuggupphandling Säker åtkomst som tjänst Trådlöst nätverk Webbfilter Övervakning

Många små och mellanstora bolag har begränsat med tid att hantera sin IT-miljö. Med IT365 fungerar vi som er IT-avdelning där vi hjälper ert företag att utvecklas samt ser till att den dagliga IT-driften fungerar.

Med IT365 paketerar vi ett antal tjänster utifrån era behov med moln-, server-, nätverk- och säkerhetstjänster. Syftet är att du som företagare kan fokusera på er kärnverksamhet.

Trygghet

I IT365 är tillgänglighet med hög säkerhet grunden till en fungerade IT-miljö. Tillgång till PrimeQs datacenter och tekniska plattformar tillsammans med eventuella molntjänster skapar en IT-miljö som har hög tillgänghet, på det läggs säkerhetstjänster som ett skyddande skal.

IT-ansvarig

En utmaning med att vara IT-ansvarig är att ni förväntas kunna allt som rör IT. Beställarkompetens, kunskap inom teknik, omvärldsbevakning och gärna vara expert på både system, applikationer och hårdvara. Det är en svår eller omöjlig kombination. I konceptet IT365 så kallar vi det för ”Din IT-Avdelning” för att det oftast inte handlar om en person, snarare en kombination av kunskap i en funktion, där även rådgivning, innovation och omvärldsbevakning ingår.

IT-365 består, utöver kompetens och samordning, av ett antal tjänster anpassade utifrån era specifika behov.

Servicedesk/slutanvändarsupport

En viktig del i vårt basupplägg är att den grundläggande supporten fungerar. Vi tar hand om de problem som dina användare kan stöta på. I tjänsten ingår:

  • Användarsupport
  • Eskalering till tredjepartsleverantörer, applikationsägare.
  • Qase ärendehantering. användarvänligt, egenutvecklat ärendehanteringssystem
  • Kompetenta tekniker, inte bara en ärendemottagning!

Vill du veta mer, läs om vår tjänst Servicedesk

Arbetsplats som tjänst

Dagens arbetsliv ställer höga krav på tillgänglighet, effektivitet och mobilitet. Med arbetsplats som tjänst får ni en modern och komplett arbetsplats som ökar er produktivitet och flexibilitet.

Vi paketerar hårdvara, mjukvara, abonnemang, installation, förvaltning, supporttjänster och finansiering till en månadsprenumeration. Finansiering av arbetsplats som tjänst är inte obligatoriskt men det underlättar budgetering, frigår likvida medel och du får med jämna intervaller (36-48 mån) din hårdvara utbytt mot ny utan extra kostnad. Finansiering är idag mycket förmånligt med räntor under 1.5%.

Vill du veta mer, läs om vår tjänst Arbetsplats som tjänst

Hjälp på plats

Många mindre företag har inte dedikerad IT-personal och förlitar sig på att teknikkunniga medarbetare löser deras IT-problem. Handen på hjärtat – är det verkligen rätt att ekonomichefen ska fixa med servern, låsa upp konton eller installera nya datorer? Är det inte bättre att någon med kunskap och erfarenhet löser era problem både snabbare och med bättre resultat? Läs mer om vår tjänst Hjälp på plats

Serverdrift

Tjänsten Serverdrift syftar till att PrimeQ ska tillhandahålla servrar och säkerställa att du som kund alltid har väl fungerande servrar anpassade för ditt verkliga kapacitetsbehov. Du som kund ska inte behöva engagera dig i det dagliga arbete som krävs för att tillhandahålla tjänsten.

Läs mer om serverdrift för IT365

Vill du veta mer om IT365?

Fyll i formuläret nedan så kommer Andreas kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Andreas Ekman

Hej, jag heter Andreas och jag är tjänsteansvarig för IT365.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

08-120 404 60

Affärssystem & Beslutsstöd


Beslutsstöd


Beslutsstöd är idag ett av de områden som utvecklas absolut snabbast. Organisationer och företag har börjat förstå värdet av att nyttja den data de har samlat på sig genom åren. Att kunna tillhandahålla rätt data vid rätt tidpunkt är många gånger dir...

Ekonomi & Lön


Deklarationer


Skattelagstiftningen är krånglig och Skatteverkets råd och föreskrifter är många gånger svåra att förstå och tillämpa. Samtidigt kan felaktiga uppgifter (även oavsiktliga) i den årliga deklarationen för inkomstskatt innebära ekonomiska sanktioner i f...

Telefoni


Tele365 Mobilväxel


När du är på språng kan du enkelt hantera många av de funktioner som finns i Tele365 direkt via mobilen – lika smidigt och enkelt som på kontoret. Kontakter Under kontakter ser du de personer du valt som favoriter. I sökfältet kan du enkelt hitta...