PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Fjärrbackup

Säkra din nattsömn

Vad skulle hända om er server havererade?

Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Andra tjänster inom IT

Antimalware som tjänst Antispam som tjänst Arbetsplats som tjänst Azure Backup Backup av Office365 Cloud Drift av nätverk Drifttjänster för AWS & Azure – CloudOps Enterprise SMS Hantering av mobila enheter Hjälp-på-plats IT ansvarig som tjänst IT-Due Diligence IT-analys IT-drift IT-support IT365 Jour/beredskap Konsulttjänster Microsoft Autopilot Nätverksdrift (LAN/WAN) Office 365 Outsourcing PQ fiber SPOC Serverdrift Servicedesk Skuggupphandling Säker åtkomst som tjänst Trådlöst nätverk Webbfilter Övervakning

Har ni en egen server stående hos er på plats i era egna lokaler? Varmt, dammigt, utan övervakning, gammal hårdvara, eller står servern i städskrubben?

”Jag glömde” kan få allvarliga och oönskade konsekvenser

Handen på hjärtat, hur fungerar det idag med era rutiner gällande säkerhetskopiering av ert data? Vet ni eller tror ni att er IT-leverantör, IT-avdelning eller IT-ansvarige har full kontroll på detta? Vi vet att det är fullt mänskligt att fela och säga ”jag glömde” eller ”jag trodde”. Tyvärr får detta allt som oftast allvarliga och oönskade konsekvenser. Det finns flertalet exempel på företag som gått i graven då deras data försvunnit och inte kunna återställas något som du som företagare inte har råd att riskera.

Som kund till PrimeQ kan du sova gott om nätterna. Vår långa erfarenhet av en driftsäker IT kombinerat med våra backuptjänster hjälper ditt företag att fungera natt som dag.
Låt oss ta hand om din säkerhetskopiering. Vi erbjuder er en modern och automatisk säkerhetskopiering till våra trygga datacenter inom Sveriges gränser. Du är garanterad att all din data finns lagrad på minst två av PrimeQs olika datacenters.

Vi tillsammans med er schemalägger backupen utifrån era behov. Här är det viktigt att tänka på att spara data så länge som det är nödvändigt. Hur länge är det då nödvändigt? Vad ni tycker eller kanske till och med så länge som lagen kräver det.
I våra backuptjänster ingår det att vi övervakar att backupen har gjorts enligt konfiguration samt att vi enligt ett fastställt schema gör visa återläsningstester

Tjänsten stödjer alla typer av kundplacerade servrar. Och du, du har väl inte glömt att backup även på arbetsstationer ofta är minst lika viktigt? Kontakta oss idag så kan du sova gott om nätterna!

Vill du veta mer om Fjärrbackup – Backup365?

Fyll i formuläret nedan så kommer Andreas kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Andreas Ekman

Hej, jag heter Andreas och jag är tjänsteansvarig för Fjärrbackup – Backup365.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

08-120 404 60

Affärssystem & Beslutsstöd


Xledger – ett komplett affärssystem i molnet


Xledger är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för medelstora till stora företag och används i dag av över 10 000 bolag i över 50 länder. Med Xledger är allt integrerat Med Xledge...

Ekonomi & Lön


Utläggshantering


Våra erfarna lönekonsulter kan sköta er utläggshantering medan ni fokuserar på det viktiga – er kärnverksamhet. Processen börjar genom att den anställde lägger in uppgifter om utlägget, anger belopp och karaktär. Hur registreringen av utlägget däreft...

Telefoni


Operatörsoberoende


Vår tjänst passar perfekt om ni vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry er om bindningstider. Med vår lösning kan ni byta och blanda operatörer fritt, när ni vill, utan att behöva byta växel. Vi är en av få leverantörer s...