PrimeQ - En partner. Många specialister.
Fjärrbackup

Fjärrbackup

Säkra din nattsömn

Vad skulle hända om er server havererade?

Sidebar bild
Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Har ni en egen server stående hos er på plats i era egna lokaler? Varmt, dammigt, utan övervakning, gammal hårdvara, eller står servern i städskrubben?

”Jag glömde” kan få allvarliga och oönskade konsekvenser

Handen på hjärtat, hur fungerar det idag med era rutiner gällande säkerhetskopiering av ert data? Vet ni eller tror ni att er IT-leverantör, IT-avdelning eller IT-ansvarige har full kontroll på detta? Vi vet att det är fullt mänskligt att fela och säga ”jag glömde” eller ”jag trodde”. Tyvärr får detta allt som oftast allvarliga och oönskade konsekvenser. Det finns flertalet exempel på företag som gått i graven då deras data försvunnit och inte kunna återställas något som du som företagare inte har råd att riskera.

Som kund till PrimeQ kan du sova gott om nätterna. Vår långa erfarenhet av en driftsäker IT kombinerat med våra backuptjänster hjälper ditt företag att fungera natt som dag.
Låt oss ta hand om din säkerhetskopiering. Vi erbjuder er en modern och automatisk säkerhetskopiering till våra trygga datacenter inom Sveriges gränser. Du är garanterad att all din data finns lagrad på minst två av PrimeQs olika datacenters.

Vi tillsammans med er schemalägger backupen utifrån era behov. Här är det viktigt att tänka på att spara data så länge som det är nödvändigt. Hur länge är det då nödvändigt? Vad ni tycker eller kanske till och med så länge som lagen kräver det.
I våra backuptjänster ingår det att vi övervakar att backupen har gjorts enligt konfiguration samt att vi enligt ett fastställt schema gör visa återläsningstester

Tjänsten stödjer alla typer av kundplacerade servrar. Och du, du har väl inte glömt att backup även på arbetsstationer ofta är minst lika viktigt? Kontakta oss idag så kan du sova gott om nätterna!

Vill du veta mer om Fjärrbackup – Backup365?

Fyll i formuläret nedan så kommer Andreas kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Andreas Ekman

Andreas Ekman

Hej, jag heter Andreas och jag är tjänsteansvarig för Fjärrbackup – Backup365.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

08-120 404 60

Affärssystem & Beslutsstöd


Order & fakturering


Xledger innehåller kompletta funktioner för fakturering som är helt integrerade med projektredovisning, kundreskontra och huvudbok. Stöd finns för e-faktura, PDF-fakturor, fysiska fakturor, systemfaktura (mellan företag som använder Xledger t.ex. ino...

Ekonomi & Lön


Lönehantering


PrimeQ’s lönekonsulter har lång erfarenhet av lönehantering, allt ifrån löneberäkning till kontakt med myndigheter. Vi anpassar tjänsterna helt utefter era behov och önskemål och därför ser löneprocessen olika ut beroende på kund och företag. Det är ...

Telefoni


Kommunikationslösningar


Allt fler företag övergår till helt molnbaserade IT-system då det genererar ökad kapacitet och effektiviserar arbetsflödet. Vi vet att samma princip gäller telefoni och därför erbjuder vi på PrimeQ, Tele365, marknadens mest flexibla växelösning i mol...