PrimeQ - En partner. Många specialister.
MDM

MDM

För smart hantering av mobila enheter

Har ni kontroll över företagets tillgångar?

Sidebar bild
Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

iPad, iPhone, Android, BYOD, molntjänster, tjuvar, kvarglömda enheter, klåfingriga barn och alerta konkurrenter. Har ni kontroll över företagets tillgångar i våra alltmer digitala liv?

I en värld där användarna vill vara mobila och använda olika typer av verktyg och enheter blir det svårare och svårare att kombinera produktivitet med säkerhet och samtidigt skydda företagets information och känsliga handlingar. Med kraven från GDPR är det mycket svårt att efterleva kraven utan ett verktyg för att skydda företagets information och annan känslig information.

Ta tillbaka kontrollen

Med ett MDM-verktyg får du en centraliserad administration av enheter vilket ger kontroll och möjliggör en säker produktiv miljö för dig och dina anställda. En tryggare och mer dynamisk IT-miljö helt enkelt!

Företagens behov av MDM-verktyg kan skilja sig dramatiskt. Därför erbjuder vi olika verktyg för hanteringen av mobila enheter. Allt från enklare hantering till verktyg med full funktionalitet. Rådgör gärna med oss om vilken typ av verktyg som passar ert företag eller organisation bäst. Vi arbetar med verktyg från Microsoft, Meraki och Pulse Secure.

Exempel på funktioner och säkerhet:

 • Slutanvändarsupport
 • Säkerställ att användarna använder lösenord (enkla eller avancerade).
 • Kryptering av enheter.
 • Fjärrrensning av enhet vid t.ex. stöld.
 • Hantering av iOS-, Android-, Windows, Mac & Google Chrome-enheter med ett verktyg.
 • Säkerställ att befintligt säkerhetspolicy efterlevs.
 • Automatisk konfiguration av nya enheter.
 • Geofencing
 • Central meddelandefunktion.
 • Central hantering av VPN, WIFI, certifikat m.m.
 • Provisionering/distribution av appar till enheter.
 • White-/blacklist av appar.
 • Identifiera säkerhetshot genom att upptäcka jailbreak eller andra säkerhetsluckor.
 • Hantering av övriga enheter (PC & Mac) även BYOD (Bring Your Own Device).
 • Smart integration med företagets IT-miljö för säker access till filer och e-post.
 • Asset management med rapportering – eget adminkonto till MDM-portal.

MDM ger dig en komplett hantering för både mobiler och datorer. Hantera inställningar och begränsningar, få tillgång till inventering och enhetsspårning, fjärrensa hela enheten eller selektivt bara hanterade appar och företagsdata.

Det är hög tid att återta kontrollen över era mobila enheter, men utan att det inkräktar på användarnas integritet eller produktivitet. Med vår MDM-tjänst är det fullt möjligt! Om du saknar någon funktion kan vi erbjuda gratis rådgivning som hjälp i framtagandet av en strategi för hantering av mobila enheter.

Kontakta oss gärna för mer information eller en bokning av ett kostnadsfritt möte.

Vill du veta mer om Hantering av mobila enheter?

Fyll i formuläret nedan så kommer Jörgen kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Jörgen Svensson

Jörgen Svensson

Hej, jag heter Jörgen och jag är tjänsteansvarig för Hantering av mobila enheter.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

+46 70 300 06 81

Affärssystem & Beslutsstöd


Bokföring


Xledger har 12 valfria redovisningsdimensioner samt funktioner som bland annat automatisk valutakurshantering, budget- och koncernhantering, anläggningsredovisning mm. Du kan alltid zooma ner från summerade poster i till exempel en resultatrapport ne...

Ekonomi & Lön


Tidsredovisning


Genom modern teknik kan de anställda på ett enkelt och flexibelt sätt registrera sin arbetade tid och frånvaro via datorn eller telefonen. Både chefer och eventuella attestanter får en tydlig överblick och kan följa upp bland annat arbetstid, avvikel...

Telefoni


Tele365 Svarsservice


Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning är det bra att kunna ta till vår prisvinnande svarsservice Lika proffsigt som om du skulle gjort det själv Vi svarar i ert namn, enligt ert manus och enligt de inst...