PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

MDM

För smart hantering av mobila enheter

Har ni kontroll över företagets tillgångar?

Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Andra tjänster inom IT

Antimalware som tjänst Antispam som tjänst Arbetsplats som tjänst Azure Backup Backup av Office365 Drift av nätverk Drifttjänster för AWS & Azure – CloudOps Enterprise SMS Fjärrbackup – Backup365 Hjälp-på-plats IT ansvarig som tjänst IT-Due Diligence IT-analys IT-drift IT-support IT365 Jour/beredskap Konsulttjänster Microsoft Autopilot Molntjänster Mötesrum som tjänst från PrimeQ Nätverksdrift (LAN/WAN) Office 365 Outsourcing PQ fiber SPOC Serverdrift Servicedesk Skuggupphandling Säker åtkomst som tjänst Trådlöst nätverk Webbfilter Övervakning

iPad, iPhone, Android, BYOD, molntjänster, tjuvar, kvarglömda enheter, klåfingriga barn och alerta konkurrenter. Har ni kontroll över företagets tillgångar i våra alltmer digitala liv?

I en värld där användarna vill vara mobila och använda olika typer av verktyg och enheter blir det svårare och svårare att kombinera produktivitet med säkerhet och samtidigt skydda företagets information och känsliga handlingar. Med kraven från GDPR är det mycket svårt att efterleva kraven utan ett verktyg för att skydda företagets information och annan känslig information.

Ta tillbaka kontrollen

Med ett MDM-verktyg får du en centraliserad administration av enheter vilket ger kontroll och möjliggör en säker produktiv miljö för dig och dina anställda. En tryggare och mer dynamisk IT-miljö helt enkelt!

Företagens behov av MDM-verktyg kan skilja sig dramatiskt. Därför erbjuder vi olika verktyg för hanteringen av mobila enheter. Allt från enklare hantering till verktyg med full funktionalitet. Rådgör gärna med oss om vilken typ av verktyg som passar ert företag eller organisation bäst. Vi arbetar med verktyg från Microsoft, Meraki och Pulse Secure.

Exempel på funktioner och säkerhet:

 • Slutanvändarsupport
 • Säkerställ att användarna använder lösenord (enkla eller avancerade).
 • Kryptering av enheter.
 • Fjärrrensning av enhet vid t.ex. stöld.
 • Hantering av iOS-, Android-, Windows, Mac & Google Chrome-enheter med ett verktyg.
 • Säkerställ att befintligt säkerhetspolicy efterlevs.
 • Automatisk konfiguration av nya enheter.
 • Geofencing
 • Central meddelandefunktion.
 • Central hantering av VPN, WIFI, certifikat m.m.
 • Provisionering/distribution av appar till enheter.
 • White-/blacklist av appar.
 • Identifiera säkerhetshot genom att upptäcka jailbreak eller andra säkerhetsluckor.
 • Hantering av övriga enheter (PC & Mac) även BYOD (Bring Your Own Device).
 • Smart integration med företagets IT-miljö för säker access till filer och e-post.
 • Asset management med rapportering – eget adminkonto till MDM-portal.

MDM ger dig en komplett hantering för både mobiler och datorer. Hantera inställningar och begränsningar, få tillgång till inventering och enhetsspårning, fjärrensa hela enheten eller selektivt bara hanterade appar och företagsdata.

Det är hög tid att återta kontrollen över era mobila enheter, men utan att det inkräktar på användarnas integritet eller produktivitet. Med vår MDM-tjänst är det fullt möjligt! Om du saknar någon funktion kan vi erbjuda gratis rådgivning som hjälp i framtagandet av en strategi för hantering av mobila enheter.

Kontakta oss gärna för mer information eller en bokning av ett kostnadsfritt möte.

Vill du veta mer om Hantering av mobila enheter?

Fyll i formuläret nedan så kommer Jörgen kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Jörgen Svensson

Hej, jag heter Jörgen och jag är tjänsteansvarig för Hantering av mobila enheter.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

+46 70 300 06 81

Affärssystem & Beslutsstöd


Tilläggstjänster


Xledger förstärker nyckelfunktioner med en rad tilläggstjänster. Några av dessa tjänster är globala då alla användare till exempel får dokumentstyrning och OCR-anpassad datainmatning. Alla kunder har också möjlighet att använda Xledgers app för Andr...

Ekonomi & Lön


Årsredovisning


Alla aktiebolag och ekonomiska föreningar samt många andra företag måste upprätta en årsredovisning. Standardregelverket kallas K3, mindre företag kan använda det förenklade regelverket K2. Vi guidar dig rätt De kvalificerade och erfarna konsult...

Telefoni


Operatörsoberoende


Vår tjänst passar perfekt om ni vill kunna blanda operatörer eller byta operatör utan att behöva bry er om bindningstider. Med vår lösning kan ni byta och blanda operatörer fritt, när ni vill, utan att behöva byta växel. Vi är en av få leverantörer s...