PrimeQ - En partner. Många specialister.
Säker åtkomst

Säker åtkomst

som tjänst med Portal och VPN
Sidebar bild
Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

61% av beslutsfattarna känner sig lite eller ganska osäkra på om deras företag kan stå emot åtkomstattacker – Källa: IDG

Den mobila världen ställer nya krav

IT är idag mer komplext än någonsin. Många företag satsar hårt på digital transformation och lägger ut sin infrastruktur i publika och privata moln. Samtidigt ställs allt högre krav på stöd för flexibla arbetssätt. Ofta behöver man kunna jobba från mobila och i många fall privata enheter. Därmed behöver man kunna komma åt data och applikationer smidigt från alla typer av enheter oavsett var man befinner sig i världen.

Tidigare har företag varit inriktade på att säkra nätverket på kontoret. Men numera behöver man kunna säkra själva datan och/eller själva enheterna. För det krävs en omställning i hur man tänker kring säkerhet och åtkomst. Samtidigt innebär framväxten av så kallad Hybrid-it att man jobbar i olika system och plattformar, vilket gör det svårt att få en samlad bild över säkerheten utan rätt verktyg. Dessutom betyder nya lagkrav såsom GDPR att säker hantering av data blir allt viktigare.

Både smidig och säker åtkomst

Med PrimeQs tjänst för Portal och VPN kan du öka din effektivitet med mobila arbetssätt och samtidigt skapa en så säker åtkomst som möjligt till applikationer och data i ditt datacenter eller moln, utan att det blir speciellt krångligt.

Lösningen möjliggör en unik integration av molntjänster, mobiler, applikationer och nätverksåtkomst för att du ska kunna dra nytta av alla fördelar med Hybrid-it på ett säkert sätt och enklare efterleva regelverk.

I tjänsten ingår följande:

 • Stöd för alla typer av enheter (PC, MAC, IOS, Android)
 • Rollbaserad åtkomst
 • Säkerhetskontroll av enhet före åtkomst
 • Kontroll av BYOD-enheter
 • Stöd för SSO (Single-Sign-On) för både interna och molnbaserade applikationer
 • Integration mot ditt Active Directory
 • Stöd för tvåstegsverifiering (MFA via SMS, Google authenticator, osv.)
 • Traditionell VPN
 • Stöd för MDM (Mobile Device Management)
 • Webbaserad portal

 

Kunskap är makt

Vill du lära dig mer om säker åtkomst? Ta del av rapporten State of Enterprise Secure Access från 2019 där IDG har tagit reda på vad över 300 beslutsfattare har för utmaningar och lösningar när det gäller säker åtkomst. Rapporten visar:

 • vilka modeller, molntjänster andra har valt,
 • utmaningar kring åtkomst och hur dessa påverkar oss,
 • vilka modeller och tekniker andra planerar att investera i.

Kolla även in en video om Pulse Connect Secure som ger en bra grundförklaring på drygt 1 minut. Vi delar gärna med oss av vår kunskap för att hjälpa dig bil så trygg som möjligt när det gäller åtkomst.

Vill du veta mer om Säker åtkomst som tjänst?

Fyll i formuläret nedan så kommer Jörgen kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Jörgen Svensson

Jörgen Svensson

Hej, jag heter Jörgen och jag är tjänsteansvarig för Säker åtkomst som tjänst.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

+46 70 300 06 81

Affärssystem & Beslutsstöd


Bokföring


Xledger har 12 valfria redovisningsdimensioner samt funktioner som bland annat automatisk valutakurshantering, budget- och koncernhantering, anläggningsredovisning mm. Du kan alltid zooma ner från summerade poster i till exempel en resultatrapport ne...

Ekonomi & Lön


Deklarationer


Skattelagstiftningen är krånglig och Skatteverkets råd och föreskrifter är många gånger svåra att förstå och tillämpa. Samtidigt kan felaktiga uppgifter (även oavsiktliga) i den årliga deklarationen för inkomstskatt innebära ekonomiska sanktioner i f...

Telefoni


Support


Oavsett hur ofta du behöver hjälp så finns vi tillgängliga. Hos oss får du alltid prata med en tekniker som löser över 90% av alla ärenden vid första kontakten. Ingen fråga är för enkel eller komplicerad. Tecknar ni ett supportavtal med oss så behöve...