PrimeQ - En partner. Många specialister.
En unik tjänst som stänger dina säkerhetsluckor

En unik tjänst som stänger dina säkerhetsluckor

Förstärk den svagaste länken i er IT-säkerhet – dina användare

Användarna är din verksamhets största attackyta

Sidebar bild

Träning & Simulering

I dagens moderna samhälle klarar vi oss inte längre utan en grundläggande kunskap i IT-säkerhet. Riskerna är helt enkelt för stora och hoten blir fler och fler. Därför introducerade PrimeQ tjänsten Security Awareness Training. Genom en automatiserad och onlinebaserad utbildningsplattform och simulerade attacker stärker ni ert företags svagaste länk – medarbetarna. Läs mer i vårt produktblad.

Under förra året ökade antalet utpressningsattacker med 600% jämfört med 2019. Samtidigt har angriparna utvecklat sina tillvägagångssätt och nu även börjat rikta in sig mot små och medelstora företag. Detta enligt en rapport från BitDefender.

För att möta de växande hoten måste företag och organisationer i högre utsträckning än idag utveckla strategier och genomföra tekniska åtgärder för att skydda sig. De allra flesta organisationer är dock oförberedda på en cyberattack. Det blir uppenbart när man frågar it-säkerhetschefer i Sverige, enligt 2021 Voice of the CISO Report.

Mänskliga faktorn
De svagaste länkarna kretsar alltid kring den mänskliga faktorn. Därför är de flesta säkerhetsexperter och analytiker överens om att utbildning av användare är den viktigaste investeringen för en organisations it-säkerhet.

Unik plattform som både testar och utbildar
Security Awareness från PrimeQ är en unik interaktiv utbildningsplattform som kontinuerligt testar och analyserar säkerhetsnivån i organisationen, samtidigt som användarna får utbildning i vad som krävs för att höja nivån och täppa till luckorna. Programmet höjer slutanvändarnas säkerhetsmedvetande och minimerar därmed risken för fullbordade angrepp.

Pris per månad och användare: Från 10 kr till 24,90 kr – beroende på antal användare.

Kontakta oss idag
Kontakta oss idag om du i likhet med många andra oroar dig för att din organisation borde höja säkerhetsnivån.

Vill du veta mer om Security Awareness Training?

Fyll i formuläret nedan så kommer Dennis kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Dennis Södergren

Dennis Södergren

Hej, jag heter Dennis och jag är tjänsteansvarig för Security Awareness Training.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss
På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:

Affärssystem & Beslutsstöd


Bokföring


Xledger har 12 valfria redovisningsdimensioner samt funktioner som bland annat automatisk valutakurshantering, budget- och koncernhantering, anläggningsredovisning mm. Du kan alltid zooma ner från summerade poster i till exempel en resultatrapport ne...

Ekonomi & Lön


Deklarationer


Skattelagstiftningen är krånglig och Skatteverkets råd och föreskrifter är många gånger svåra att förstå och tillämpa. Samtidigt kan felaktiga uppgifter (även oavsiktliga) i den årliga deklarationen för inkomstskatt innebära ekonomiska sanktioner i f...

Telefoni


Tele365 Softphone


Du kan välja att använda din dator, PC eller MAC, som en telefon så får du en enkel allt-i-ett-lösning. Fördelarna med softphone Vår Softphone gör både intern och extern kommunikation enklare. Du ser alltid om kollegorna är tillgängliga eller int...