PrimeQ - En partner. Många specialister.

Jour & Beredskap

Vi kontaktar dig redan innan du upptäckt problemet

Vem ringer du när er telefoni slutar fungera?

Sidebar bild
Vi är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. PrimeQ levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

Vem ringer du när er telefoni slutar fungerar och klockan är halv elva en lördagskväll? Du kanske har en fastighetsförmedling och är beroende av att telefonin alltid fungerar. Eller ett företag med en webbtjänst som måste vara tillgänglig dygnet runt. Lugn – vi på PrimeQ hjälper dig! I alla lägen.

När olyckan är framme

Du ska precis sätta dig vid familjemiddagen efter en lång arbetsvecka. Äntligen fredag. Då börjar telefonen plinga. Det är kollegor som skickar SMS och meddelar att de inte kan koppla upp sig mot företagets nätverk. Det går inte att logga in överhuvudtaget. Företagets IT-ansvarige är på semester i Thailand. Vem ska du kontakta ..?

Alltid tillgängliga

Vi på PrimeQ har personal som alltid är tillgänglig. Hade ert företag varit kund hos oss hade du vid en situation som ovan redan fått ett samtal av oss. Teknikern som upptäckte problemet via övervakningslarmet kunde då ha talat om för dig att en av era nätverksswitchar har slutat fungera men att problemet strax är löst. Fem minuter senare hade du fått ett nytt samtal från samma tekniker som bekräftat att problemet nu är löst och att det återigen går att logga in. Troligen hade dina kollegor inte hinna märka att det uppstått ett problem och du hade sluppit de där textmeddelandena. Du skulle dock ha hunnit tänka att ”det där med Jour & Beredskapsavtal med PrimeQ verkar vara en bra idé”. Familjen hade också varit nöjd.

Trygghet

Ett Jour & Beredskapsavtal med PrimeQ är den bästa försäkringen för en ostörd fritid. Med proaktiv övervakning och kompetenta tekniker har vi full koll på era system och hjälpen är aldrig längre bort än ett samtal, oavsett tid på dygnet eller dag på året. Vi finns tillgängliga 24/7/365 – välj själv vilken SLA just ert företag behöver.

PrimeQs tekniker har erfarenheten och spetskompetensen som krävs för att kunna hjälpa ert företag på bästa sätt.

Prisexempel Basavtal med Jour & Beredskap 24/7: 1900:-/månad.

Vill du veta mer om Jour/beredskap?

Fyll i formuläret nedan så kommer Kenneth kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Kenneth Edenvall

Kenneth Edenvall

Hej, jag heter Kenneth och jag är tjänsteansvarig för Jour/beredskap.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Affärssystem & Beslutsstöd


Anläggningsredovisning


Med affärssystemet Xledger får du total kontroll på alla anläggningstillgångar och inventarier samt en tydlig överblick på var som är underhåll och investering. Systemet effektiviserar arbetet med att hantera, skriva av eller spåra anläggningstillg...

Ekonomi & Lön


Lönehantering


PrimeQ’s lönekonsulter har lång erfarenhet av lönehantering, allt ifrån löneberäkning till kontakt med myndigheter. Vi anpassar tjänsterna helt utefter era behov och önskemål och därför ser löneprocessen olika ut beroende på kund och företag. Det är ...

Telefoni


Tele365


Genom alla tider har människans två främsta egenskaper varit förmågan att samarbeta och kommunicera. På vägen har vi tagit tekniken till hjälp för att öka vår kapacitet. Ingen kan säga annat än att det människan åstadkommit är fantastiskt. Idag har v...