PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

SPOC

Single Point Of Contact

”Var god dröj, jag kopplar dig”

Om och om igen. Telefonköer med bisarra väntetider. Eller svaret ”Det där kan inte jag hjälpa dig med, du får prata med x på företaget y.” Känns det igen? Problemet är välkänt och vi blir lika arga varje gång det händer oss själva. Ingen vill ta på sig ett helhetsansvar, ”nej, det där är inte mitt bord” osv.

Tänk om det fanns en tjänst som kunde ta just det där helhetsansvaret när det kommer till IT, eller för den delen Telefoni?

Vi fixar det

Nu finns den den tjänsten. Vi kallar den SPOC och vi lever efter devisen att ”vi fixar det”. Vi tar hand om den där krångliga tredjepartsleverantören av ert ekonomisystem. Du vet, det där stora företaget med många avdelningar och kontaktpersoner som aldrig återkommer när de säger att de ska. Vi håller ihop bytet av Internetleverantör, eller ännu svårare telefonioperatör.

Hela 19 arbetsdagar går förlorade per anställd och år på grund av bekymmer med tekniken. Det är nästan en hel arbetsmånad som försvinner på grund av saker som hade kunnat förebyggas, som exempelvis trasiga komponenter, ett bristfälligt nätverk eller en mjukvara som inte uppdaterats i tid. Källa: Censuswide, 2016

Du slipper bli bortdribblad av en massa teknisk jargong eller jaga olika personer som aldrig verkar finnas på plats. Hur mycket tid ska det egentligen behöva ta för att få till ett sömlöst operatörsbyte? Vem ringer du när alla inblandade skyller på varandra? Låt oss ta hand om den där huvudvärken istället så kan du koncentrera dig på det du gör bäst. Eller varför inte passa på att ta en långlunch med en kollega. Kanske har vi redan löst problemet när du är tillbaka från lunchen…

Fördelar SPOC:

  • Effektivt En part att prata med istället för flera.
  • Support Tillgång till en servicedesk i världsklass.
  • Kvalitet Vi kan det vi gör och ingen dribblar bort oss med dåliga bortförklaringar.
  • Värdeskapande Bolla era utmaningar med oss så blir det rätt från början.
  • Självklart Ni ska göra det ni är bäst på och fokusera på er kärnverksamhet. Låt oss ta hand om det vi kan bäst – IT & Telefoni.

Prisexempel: SPOC med support från 650:-/månad

Vill du veta mer om SPOC?

Fyll i formuläret nedan så kommer Kenneth kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Kenneth Edenvall

Hej, jag heter Kenneth och jag är tjänsteansvarig för SPOC.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Affärssystem & Beslutsstöd


Flexibel implementation


Xledger är skapat för att ligga steget före. När förutsättningar förändras globalt, i omvärlden och inom företaget, behövs flexibla system som kan växa och krympa med företaget. Med Xledger får du ett affärssystem som optimeras allt eftersom behoven ...

Ekonomi & Lön


Leverantörsfaktura


PrimeQ tar emot fakturor ställda till ert företag och låter därefter fakturan godkännas av flera attestanter via ert personliga fakturaflöde. Attestanterna har olika roller i processen där en attestants roll kan vara att endast utreda att fakturan är...

Telefoni


Support


Oavsett hur ofta du behöver hjälp så finns vi tillgängliga. Hos oss får du alltid prata med en tekniker som löser över 90% av alla ärenden vid första kontakten. Ingen fråga är för enkel eller komplicerad. Tecknar ni ett supportavtal med oss så behöve...