telia

Välkommen till Folknätet

Kommer er mobiloperatör och växel fungera även under semestern?

3-4624e873ba9cSvenska företag och anställda är mer uppkopplade än någonsin. Oavsett om vi är lediga eller inte så läser vi vår e-post. Vi håller oss uppdaterade via jobbets intranät eller kanske deltar i ett webbmöte. Många har också jour under sin ledighet och behöver dessutom snabbt kunna logga in sig i företagets växel för att ta emot samtal från kunder via mobilen. I vårt privatliv lägger vi ut bilder i sociala medier, lyssnar på musik via Spotify eller ser på film genom Netflix.

Det ställer höga krav på den mobiloperatör du har och operatörens täckning. Får den mycket viktiga kunden inte tag på säljaren så kanske ett annat företag får ordern? Sommarfesten med vännerna blir inte samma sak utan spellistan på Spotify. Likväl de dagarna när det bara regnar och det inte går att krypa upp i soffan och se en film på Netflix.

Just nu erbjuder vi tre fria månader på Telias abonnemang och Tele365 när ni tecknar ett avtal om 24 månader. Värde ca 1 500 kr per användare.

Med Telia som operatör och Tele365 som växel så möjliggör PrimeQ att sommaren kan fungera bättre. Telias prisbelönta nät tillsammans med vår populära mobila växel säkerställer allas behov både i yrkes- och privatlivet.

Kontakta oss på 08-120 404 30 eller fyll i formuläret nedan så berättar vi mer om hur vi tillsammans med Telia kan förbättra er kommunikation.

Telia

3-4624e873ba9c


Ja tack! Jag vill veta mer om detta erbjudande - kontakta mig!