PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Västervik

Hamngatan 31

Välkommen till vår nyrenoverade lokal på Fiskaretorget i Västervik. 108 år efter att den gamla Saluhallen byggdes har den nu fått ny färg och nytt liv tillsammans med PrimeQ. Våra konsulter har lång erfarenhet och inriktar sig på fastighet- och koncernredovisning. Välkommen att boka ett möte redan idag!

Kontakt

Växel: 0490-655 200
E-post: hej@primeq.se

Hamngatan 31
593 33 Västervik

Fakturering

Fack 2883
FE741
751 75 Uppsala
efakt.primeq@devo.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Rapporter


Tjänsten Rapporter ger dig möjlighet att analysera och följa upp ditt företags kommunikationsmönster. Ett statistiksystem som arbetar för dig, inte tvärtom.

Användarguide Tele365 spela in meddelande


En guide hur du spelar in ett ljudmeddelande.

Broschyr Snabbkurs Microsoft 365


Uppnå mer i din verksamhet med en integrerad lösning för säkerhet, hantering och produktivitet – allt i ett.