PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Kundcase

Vi ser oss mer som en partner än en leverantör. Här kan du läsa mer om några av våra projekt tillsammans med våra kunder.
Rensa filtrering

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Rapporter


Tjänsten Rapporter ger dig möjlighet att analysera och följa upp ditt företags kommunikationsmönster. Ett statistiksystem som arbetar för dig, inte tvärtom.

Kalendarium


I detta kalendarium hittar du årets alla viktiga datum för dig som jobbar inom ekonomi och lön. I samarbete med tidningen Balans.

Produktblad Skuggupphandling


Vill du ha en referens gällande din upphandling av IT? Vi hjälper dig med skuggupphandlingar/-offerter inom områden som IT-infrastruktur, serverdrift, nätverksutrustning, molntjänster och licenser.