PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Danvikshem

Sveriges äldsta stiftelse moderniserar nu sin telefoni

Tillsammans med PrimeQ påbörjas nu ett teknikskifte

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Stiftelsen Danviks hospital (Danvikshem), en av Sveriges äldsta verksamma stiftelser, har sedan 1500-talet bedrivit vård och omsorgsverksamhet. Deras mål är att med vänlighet och omtanke ge god omvård, mat och husrum till behövande.

Tillsammans med PrimeQ och Tele2 så påbörjar nu Danvikshem ett teknikskifte där anslutningen mot telenätet stegvis flyttas från ISDN till bredbandstelefoni (SIP anslutning). Samtidigt rustar Danvikshem sin växellösning från Mitel genom att förbereda den för mer mobil funktionalitet vilket över tid också medger ett byte från bärbara telefoner (dect) till en ren mobil lösning.

PrimeQ har fått förtroendet av Danvikshem att uppgradera växeln och förbereda den tekniskt för mer mobilitet samt bredbandstelefoni från Tele2.

Jonny Lundin, telefoniansvarig Danvikshem

”Ett av huvudskälen till att gå mot en mobil lösning är att verksamheten ställer krav på att telefonen ska kunna hantera appar relaterade till patienterna. Stöd för det saknas i de bärbara telefonerna vilket innebär att personalen idag måste ha två telefoner med sig i sitt arbete,” säger Jonny Lundin.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Mobil Växel


Mobil Växel - För en snabbare och flexiblare vardag. Med företagsväxeln i mobilen har du alltid tillgång till växeln, var du än befinner dig.

Produktblad Xledger


Xledger är ett av de mest omfattande affärssystemen i molnet. Systemet gör bred och djup funktionalitet tillgänglig för små och medelstora företag och används i dag av över 9 000 bolag i 40 olika länder.

Guide OneNote 2016 PC


Snabbstartsguide Ny användare av OneNote 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.