PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Stockholms Sjukhem

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Matchade behovet – enkelt och flexibelt

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Stiftelsen Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av deras nya växellösning med Tele2 som operatör. SSH’s val blev PrimeQ för att de kunde leverera en helhetslösning som matchade deras behov – enkelt och flexibelt.

Visionen att ge vård och omsorg av högsta kvalitet

Stockholms Sjukhem är en stiftelse utan vinstsyfte som har gett stockholmarna omsorg sedan 1867. Stiftelsen grundades med visionen att ge vård och omsorg av högsta kvalitet till långvarigt och obotligt sjuka. Visionen är densamma idag som när stiftelsens grundades för 150 år sedan.

Flexibel växellösning som är enkel att både använda och administrera

Arbetet på SSH innebär ett högt tempo och kräver en flexibel lösning som både är enkel att använda men också att administrera. Valet blev en växellösning som tjänst från PrimeQ med Tele2 som leverantör av trafiktjänster. PrimeQ är operatörsoberoende och kunden kan därför tillsammans med PrimeQ själva välja den operatör som passar deras behov bäst.

Carin Åsen, IT-chef Stockholms sjukhem:

”PrimeQ kunde presentera en helhetslösning som passar vårt verksamhetsbehov och till ett rimligt pris. Att tjänsten också kan integreras med tidsbokning var även ett stort mervärde”, säger Carin Åsen.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Backup för Office 365


Trodde du att Microsoft tar hand om allt? Med Office 365 är det dina data – och det är ditt ansvar att skydda dem. En vanlig missuppfattning är att Microsoft tar allt ansvar för helheten gällande Office 365. Det som Microsoft tar ansvar för är infrastrukturen och ”upptiden” men det är du som är ansvarig för dina data.

Användarguide Mitel 600 DECT Phone


En guide för hur du använder Mitel 600 DECT Phone.

Artikel Cryptojacking


Sonicwall Solution brief: The growing threat of cryptojacking – and how to stop it.