PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

WH Group

Tomas Holm, WH Group, berättar om samarbetet tillsammans med PrimeQ. Hur kommer det sig att valet av leverantör landade på PrimeQ? Vad finns det för fördelar? Vi möter honom på deras kontor i centrala Stockholm där han berättar om misstag, lärdomar, lojalitet och samtal mitt i natten.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Kalenderkoppling


Tjänsten Kalenderkoppling ger dig alltid rätt hänvisning. Genom ett enkelt knapptryck vid bokningar i kalendern eller mobilen kan du styra och planera din tillgänglighet i telefonväxeln.

Produktblad Enterprise SMS


Anpassade meddelandetjänster. Enterprise SMS är namnet på den tjänst vi skapat efter att ha lyssnat på våra kunder och marknaden. Det som gör oss unika är att vi anpassar vår tjänst specifikt för varje kund och behov.

E-bok Pulse Secure 2019 STATE OF ENTERPRISE SECURE ACCESS


Enabling application and data accessibility in a world of multi-cloud and zero trust. A report based on exclusive research by IDG Connect on behalf of Pulse Secure.