PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

MyTele365

Med vår self-service portal gör vi det svåra enkelt

Med Tele365 från PrimeQ bygger vi smartare och enklare kommunikation. Vi ser till att ni som företag kan bemöta era kunder på ett proffsigt sätt med den rätta och senaste tekniken inom telekom. Med Tele365 från PrimeQ får ni växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara från ett och samma ställe.

Snabbt och enkelt

Idag vill vi att det ska gå snabbt, speciellt när det gäller att lösa administrativa ärenden. Ofta föredrar vi att lösa dessa själva och på så sätt kan du ta tag i uppgifterna precis när det passar dig. Med detta i åtanke skapades MyTele365.

Varför MyTele365?

Portalen är utvecklad för att förenkla vardagen för dig som administratör av er företagstelefoni. Genom ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt kan du som kund själv minska ledtider och lösa administrativa ärenden snabbt och bekvämt.

Exempel på funktioner

Via MyTele365 kan du lösa mängder av ärenden. Nedan har vi listat några av de vanligaste ärendena du kan lösa i portalen

  • Lägga till, ändra och ta bort användare i växeln
  • Sätta upp svarsgrupper och knappvalsmenyer
  • Spela in nya välkomst- och kömeddelanden
  • Sätta öppettider på era svarsgrupper
  • Skapa/editera kontaktlistor för hela/delar av organisationen
  • Skicka ut konfigurations-SMS för mobilapplikationen

    En hjälpande hand

    Om det ändå inte fungerar eller om du helt enkelt vill ha hjälp att lösa ditt ärende så finns alltid vår kunniga support ett telefonsamtal bort.

Vill du veta mer om MyTele365?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för MyTele365.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Några som har valt oss

På PrimeQ ser vi på oss själva som en affärspartner som arbetar sida vid sida med våra uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat. För vi vet att ju närmare vi kommer, desto mer kan vi åstadkomma. Här är några av alla företag och organisationer som vi har fått förtroendet att samarbeta med:
CtrlPrint
Svevia
Gasnätet Stockholm
Teknikmagasinet
Tekompaniet
Dahl
Sandbäckens
Scouterna
Hjärt-Lungfonden
Sansac
Vinguiden
Emirates
NK
Delicato
Lantmännen Finans
Bromma Blocks
Cancerfonden
Visita
Frösunda Omsorg
ekenbygg
Energiforsk
Teknikföretagen
Nobis
Kunskapsskolan
Djurönäset
Råd&Rön
Ledarnas Arbetslöshetskassa
Stockholms Sjukhem
Nathalie Schuterman
STs a-kassa
Stockholm gas
LIF
Svenskt Näringsliv
BanQsoft
Restate
24Storage
Lush
Gar-bo
HL Display
Wåhlin Fastigheter
Talarnas
Klockmaster
WH Group
Almega

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Outlook 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av Outlook är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.

Produktblad IT-analys


Sover du gott eller är du osäker på hur er IT-miljö mår? Fungerar backupen? Har ni tillräckligt med licenser? Vem har tillgång till dina system? Vad händer om du får virus? Många jobbiga frågor som kräver svar.

Produktblad Svarsservice


Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning är det bra att kunna ta till vår prisvinnande svarsservice. Missa aldrig mer ett viktigt samtal.