PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Nyheter

Det senaste nytt hos oss på PrimeQ. Allt från nya kunder och större projekt till nya tjänster och erbjudanden.
LÄS MER

PrimeQ blir helhetsleverantör till Avtalat inom IT, telefoni, ekonomi och affärssystem

Avtalat har valt PrimeQ som helhetsleverantör av tjänster inom IT, telefoni, ekonomi och affärssystem. Med fokus på att utveckla sin kärnverksamhet och att bygga upp bolaget beslöt Avtalat tidigt att outsourca ekonomi, IT, telefoni och affärssystem. Valet föll på PrimeQ, som levererar alla dessa tjänster sammanhållet och med fokus på kundens behov.
2021-03-25
LÄS MER

Medfit väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonilösning

PrimeQ är ett modernt och expansivt företag med en unik affärsidé – vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans och att skapa ett högt förtroende hos våra kunder. Vi ser oss mer som partner än leverantör.
2021-03-11
LÄS MER

PrimeQ lanserar Mötesrum som tjänst – för en bättre mötesupplevelse

PrimeQ vill göra det enkelt för företag att fortsätta möta kollegor, kunder och leverantörer i det nya digitala arbetsklimatet. Med Mötesrum som tjänst vill PrimeQ möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar.
2021-03-04
LÄS MER

PrimeQ effektiviserar företag genom sin unika mix av tjänster

Vad har tjänster inom ekonomi, IT, telefoni, affärssystem och nu E-handel gemensamt? Mycket ska det visa sig när man kan kombinera dem och hjälpa företag att effektivisera och automatisera processer i vardagen. Kring detta har PrimeQ lyckats skapa en attraktiv och flexibel paketering där företag erbjuds välja olika specialistkompetenser via outsourcing.
2021-03-02
LÄS MER

PrimeQ tar hem fyra utmärkelser under Xledgers Partnerdagen 2020

​Den 12 november gick Xledgers Partnerdagen 2020 av stapeln och där prisades årets partners i fyra kategorier – störst omsättning, årets affär, störst tillväxt och årets användare. PrimeQ tog hem utmärkelser i samtliga kategorier.
2020-11-18
LÄS MER

PrimeQ inleder samarbete med Puzzel runt kundtjänstlösningar

För att möta kunders krav på lösningar för bättre kundservice inleder PrimeQ ett samarbete med Puzzel.
2020-09-22
LÄS MER

PrimeQ och DocuPartner inleder samarbete runt Tele365

​PrimeQ och DocuPartner har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att DocuPartner kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.
2020-05-04
LÄS MER

Tillsammans gör vi skillnad

Vi på PrimeQ fortsätter att stötta vården på det sättet vi kan och har nu beslutat att även sponsra Syster O Bror med 200 luncher till intensivvården. Genom deras initiativ stöttar vi även indirekt den extremt pressade restaurangbranschen. Läs mer i inlägget om ni vill göra en insats och hur ni kan stötta vården.
2020-04-30
LÄS MER

PrimeQ Outsourcing AB förvärvar 51 % av MediaVault International AB inklusive varumärket Sitesmart®

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen har den 20 april 2020 förvärvat 51 % av aktierna i MediaVault International AB med säte i Motala. Genom förvärvet kompletteras bolagens kompetens och verksamhetsområden, vilket ger verksamheterna ökad konkurrenskraft som helhetsleverantör inom IT, affärssystem, e-handel och SMStjänster.
2020-04-28
LÄS MER

Det vänder till det bättre – snart!

Vi vet inte när, men låt oss vara överens om att det kommer att vända. Vad vi gör nu och framåt kommer att ligga som grund för vilken nivå vi kommer att starta från när det väl vänder. Som en effekt av coronapandemin är det möjligt att vi kommer se en förändrad marknad med nya konsumtionsmönster, värderingar och beteenden. Låt oss ta med oss ljusglimtarna från denna svåra tid; att vi värdesätter miljö, ärlighet, samarbete och medmänsklighet högre.
2020-04-17
LÄS MER

Mitel erbjuder nu 6 månader gratis användande av MiTeam Meeting

Allt fler jobbar hemifrån och det är viktigt att arbetet flyter på lika bra som på kontoret. Det handlar inte bara om uppkoppling, ett bra skrivbord eller gott kaffe. Möten mellan kollegor är inte bara viktigt för samarbete eller avstämningar. Minst lika viktigt är att hålla upp motivationen och behålla det sociala utbytet mellan medarbetare. Telefonsamtal i all sin ära, men videosamtal blir allt mer populära och viktiga för att inte tappa företagets sammanhållning och gemenskap.
2020-04-03
LÄS MER

Samlad information kring coronaviruset för dig som företagare

Vi på PrimeQ håller oss uppdaterade och lägger kontinuerligt upp länkar och information i den takt myndigheter kommer med besked och riktlinjer. Om ni har frågor eller behöver diskutera något så kontakta gärna oss. Vi vill tipsa om några länkar som uppdateras regelbundet och kan vara värt att hålla koll på.
2020-03-20
LÄS MER

Viktig information gällande COVID-19 och PrimeQ

Inom PrimeQ har vi reservplaner för viktiga funktioner och vi har säkrat att alla medarbetare kommer åt våra system hemifrån för att klara sina arbetsuppgifter. Vår strategi är att låta alla medarbetare, där det är möjligt, arbeta hemifrån. Vi är med andra ord rustade för att säkra en stabil drift framöver.
2020-03-18
LÄS MER

PrimeQ – Årets Xledger partner 2019

​PrimeQ kan idag stolt presentera sig som Årets svenska Xledger partner 2019 i kategorin störst omsättning. Priset delades ut under Partnerdagen 2019 i Oslo.
2019-11-28
LÄS MER

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist AB har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att Haglöf & Nordkvist kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.
2019-11-06
LÄS MER

Inga obesvarade samtal med PrimeQ Svarsservice

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.
2019-08-27
LÄS MER

Tele365 från PrimeQ – nu med stöd för MS Teams

Genom tjänsten Teams Telefoni utökar nu PrimeQ stödet i molnväxeln Tele365 för företag som använder Microsoft Teams i sin verksamhet. En integration mellan Tele365 och Microsoft Teams lanseras nu och ger användarna möjlighet att både ringa och ta emot samtal direkt i Teams-applikationen.
2019-06-04
LÄS MER

PrimeQ värvar en av de tyngsta profilerna inom svensk redovisning

​Dag Bjärslinde arbetar sedan början på maj som seniorkonsult på PrimeQ med inriktning på kvalificerad redovisning, koncernredovisning och skattefrågor i fastighetsföretag. Ett tillskott som kompletterar PrimeQ’s affärsområde Ekonomi och Lön på ett kraftfullt sätt.
2019-05-23
LÄS MER

Sveriges äldsta stiftelse moderniserar nu sin telefoni

​Stiftelsen Danviks hospital (Danvikshem), en av Sveriges äldsta verksamma stiftelser, har sedan 1500-talet bedrivit vård och omsorgsverksamhet. Tillsammans med PrimeQ och Tele2 så påbörjar nu Danvikshem ett teknikskifte där anslutningen mot telenätet stegvis flyttas från ISDN till bredbandstelefoni (SIP anslutning).
2019-05-14
LÄS MER

Ny medarbetare inom ekonomi på PrimeQ

​PrimeQ har anställt Rebecca Rognon som teamledare inom ekonomi. Rebecca är en auktoriserad redovisningskonsult och arbetade tidigare som kundansvarig, teamledare och seniorkonsult på Aspia/PWC.
2019-03-07
LÄS MER

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Stiftelsen Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av deras nya växellösning med Tele2 som operatör. Stockholms Sjukhems val blev PrimeQ för att de kunde leverera en helhetslösning som matchade deras behov – enkelt och flexibelt.
2019-02-21
LÄS MER

Sennheiser headset – nytt i PrimeQ’s sortiment

PrimeQ ingår samarbete med Triada för att erbjuda kunder headset från Sennheiser.
2019-02-07
LÄS MER

Flykten från Amazon AWS

HL-Display lämnar Amazon AWS och flyttar sina servrar till den svenska leverantören PrimeQ. Beslutet att lämna jättens molntjänst resulterade i att de sänkte sin kostnad med drygt 40%. PrimeQ är stolta över att få sköta driften av HL-Displays servrar och flytta drygt 80 stycken servrar och 40TB data ur molnjättens järngrepp. En flytt som det skulle visa sig, AWS gjort mycket för att förhindra…
2019-02-01
LÄS MER

De blir ansvariga för det nya kontoret i Västervik

​I samband med att PrimeQ’s nya kontor öppnar i Västervik kan företaget nu stolt presentera sin nya kontorsledning – Marina Molin och Carin Torngren.
2019-01-31
LÄS MER

PrimeQ – Snart även i Västervik

PrimeQ expanderar och öppnar inom kort sitt nya kontor i Västervik med ett brett utbud av ekonomitjänster.
2019-01-28
LÄS MER

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!
2018-12-11
LÄS MER

Arbio lägger ut sin lönehantering till PrimeQ

Bransch- och arbetsgivarorganisationen ARBIO AB har lagt ut lönehanteringen för sina ca 100 anställda till PrimeQ. Uppdraget omfattar även utlägg och uppgradering av system.
2018-12-07
LÄS MER

Ledarnas arbetslöshetskassa väljer molnet för sin telefoni och kundtjänst

Efter att ha haft en egen telefonväxel med tillhörande kundtjänstlösning så har nu Ledarnas arbetslöshetskassa valt att flytta sin telefoni och kundtjänstlösning upp i molnet och Tele365 från PrimeQ.
2018-09-12
LÄS MER

PrimeQ förstärker sitt affärsområde Ekonomi & Lön

Den 6 augusti tillträdde Gunnar Nyhlén sin tjänst som affärsutvecklare och seniorkonsult på PrimeQ. Gunnar kommer i sin roll som affärsutvecklare bland annat arbeta med bolagets fortsatta utveckling av nya affärer, kunderbjudanden och digitalisering.
2018-08-23
LÄS MER

PrimeQ deltar på Ekonomi & Företag den 26-27 september

Ekonomi & Företag är arenan där ekonomer och företagare möts för att lyssna på högklassiga föreläsningar, hittar sitt nya affärssystem och utökar sitt nätverk. Kom och ta del av nyheter, hämta ny kunskap och bli inspirerad på Sveriges största mötesplats för ekonomer och företagare!
2018-08-23
LÄS MER

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ
2018-03-07
LÄS MER

PrimeQ Outsourcing AB förvärvar Conduit AB

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen och Conduit AB, har den 12 september 2017 gått samman till ett bolag. Genom förvärvet kompletteras bolagets kompetens och verksamhetsområden, vilket ger verksamheten ökad konkurrenskraft som helhetsleverantör inom IT och telefoni.
2017-09-12
LÄS MER

Fusion mellan PrimeQ Outsourcing AB och Attendit AB

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen och Attendit AB har den 21 augusti 2017 gått samman till ett bolag. Genom fusionen kompletteras bolagets kompetens och verksamhetsområden, vilket ger verksamheten ökad konkurrenskraft som helhetsleverantör inom IT och telefoni.
2017-08-21
LÄS MER

Flexibiliteten avgörande när Svenskt Näringsliv väljer ny leverantör av affärssystem och tjänster

Det entreprenörsdrivna företaget PrimeQ tog hem uppdraget när Svenskt Näringsliv och medlemsorganisationerna i samverkan genomförde en upphandling av system och tjänster inom ekonomiadministration. En viktig upphandling för Svenskt Näringsliv och medlemsorganisationerna.
2015-07-06

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Webroot SecureAnywhere


Skydda era servrar och datorer. Webroot SecureAnywhere är ett skydd för servrar, stationära och bärbara datorer som ger skydd av hög kvalitet för företagets informationstillgångar.

Produktblad Rapporter


Tjänsten Rapporter ger dig möjlighet att analysera och följa upp ditt företags kommunikationsmönster. Ett statistiksystem som arbetar för dig, inte tvärtom.

Lathund Outlook kalender för Mac


Kalendern i Outlook på Mac