PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.

Nyheter

Det senaste nytt hos oss på PrimeQ. Allt från nya kunder och större projekt till nya tjänster och erbjudanden.
LÄS MER
2020-03-20
LÄS MER
2020-03-18
LÄS MER

PrimeQ – Årets Xledger partner 2019

​PrimeQ kan idag stolt presentera sig som Årets svenska Xledger partner 2019 i kategorin störst omsättning. Priset delades ut under Partnerdagen 2019 i Oslo.
2019-11-28
LÄS MER

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist AB har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att Haglöf & Nordkvist kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.
2019-11-06
LÄS MER

Inga obesvarade samtal med PrimeQ Svarsservice

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.
2019-08-27
LÄS MER

Tele365 från PrimeQ – nu med stöd för MS Teams

Genom tjänsten Teams Telefoni utökar nu PrimeQ stödet i molnväxeln Tele365 för företag som använder Microsoft Teams i sin verksamhet. En integration mellan Tele365 och Microsoft Teams lanseras nu och ger användarna möjlighet att både ringa och ta emot samtal direkt i Teams-applikationen.
2019-06-04
LÄS MER

PrimeQ värvar en av de tyngsta profilerna inom svensk redovisning

​Dag Bjärslinde arbetar sedan början på maj som seniorkonsult på PrimeQ med inriktning på kvalificerad redovisning, koncernredovisning och skattefrågor i fastighetsföretag. Ett tillskott som kompletterar PrimeQ’s affärsområde Ekonomi och Lön på ett kraftfullt sätt.
2019-05-23
LÄS MER

Sveriges äldsta stiftelse moderniserar nu sin telefoni

​Stiftelsen Danviks hospital (Danvikshem), en av Sveriges äldsta verksamma stiftelser, har sedan 1500-talet bedrivit vård och omsorgsverksamhet. Tillsammans med PrimeQ och Tele2 så påbörjar nu Danvikshem ett teknikskifte där anslutningen mot telenätet stegvis flyttas från ISDN till bredbandstelefoni (SIP anslutning).
2019-05-14
LÄS MER

PrimeQ tecknar partneravtal med Telia

​För att ytterligare bredda PrimeQ's portfölj av operatörstjänster för fast och mobil telefoni inkluderas nu även Telias sortiment utöver Tele2, Tre och Telenors tjänster.
2019-04-17
LÄS MER

Ny medarbetare inom ekonomi på PrimeQ

​PrimeQ har anställt Rebecca Rognon som teamledare inom ekonomi. Rebecca är en auktoriserad redovisningskonsult och arbetade tidigare som kundansvarig, teamledare och seniorkonsult på Aspia/PWC.
2019-03-07
LÄS MER

Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonitjänst

Stiftelsen Stockholms Sjukhem väljer PrimeQ som leverantör av deras nya växellösning med Tele2 som operatör. Stockholms Sjukhems val blev PrimeQ för att de kunde leverera en helhetslösning som matchade deras behov – enkelt och flexibelt.
2019-02-21
LÄS MER

Sennheiser headset – nytt i PrimeQ’s sortiment

PrimeQ ingår samarbete med Triada för att erbjuda kunder headset från Sennheiser.
2019-02-07
LÄS MER

Flykten från Amazon AWS

HL-Display lämnar Amazon AWS och flyttar sina servrar till den svenska leverantören PrimeQ. Beslutet att lämna jättens molntjänst resulterade i att de sänkte sin kostnad med drygt 40%. PrimeQ är stolta över att få sköta driften av HL-Displays servrar och flytta drygt 80 stycken servrar och 40TB data ur molnjättens järngrepp. En flytt som det skulle visa sig, AWS gjort mycket för att förhindra…
2019-02-01
LÄS MER

De blir ansvariga för det nya kontoret i Västervik

​I samband med att PrimeQ’s nya kontor öppnar i Västervik kan företaget nu stolt presentera sin nya kontorsledning – Marina Molin och Carin Torngren.
2019-01-31
LÄS MER

PrimeQ – Snart även i Västervik

PrimeQ expanderar och öppnar inom kort sitt nya kontor i Västervik med ett brett utbud av ekonomitjänster.
2019-01-28
LÄS MER

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!

Viz Arkitektkontor (Vizark) väljer PrimeQ som leverantör av sina molntjänster!
2018-12-11
LÄS MER

Arbio lägger ut sin lönehantering till PrimeQ

Bransch- och arbetsgivarorganisationen ARBIO AB har lagt ut lönehanteringen för sina ca 100 anställda till PrimeQ. Uppdraget omfattar även utlägg och uppgradering av system.
2018-12-07
LÄS MER

Ledarnas arbetslöshetskassa väljer molnet för sin telefoni och kundtjänst

Efter att ha haft en egen telefonväxel med tillhörande kundtjänstlösning så har nu Ledarnas arbetslöshetskassa valt att flytta sin telefoni och kundtjänstlösning upp i molnet och Tele365 från PrimeQ.
2018-09-12
LÄS MER

PrimeQ förstärker sitt affärsområde Ekonomi & Lön

Den 6 augusti tillträdde Gunnar Nyhlén sin tjänst som affärsutvecklare och seniorkonsult på PrimeQ. Gunnar kommer i sin roll som affärsutvecklare bland annat arbeta med bolagets fortsatta utveckling av nya affärer, kunderbjudanden och digitalisering.
2018-08-23
LÄS MER

PrimeQ deltar på Ekonomi & Företag den 26-27 september

Ekonomi & Företag är arenan där ekonomer och företagare möts för att lyssna på högklassiga föreläsningar, hittar sitt nya affärssystem och utökar sitt nätverk. Kom och ta del av nyheter, hämta ny kunskap och bli inspirerad på Sveriges största mötesplats för ekonomer och företagare!
2018-08-23
LÄS MER

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ
2018-03-07
LÄS MER

PrimeQ Outsourcing AB förvärvar Conduit AB

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen och Conduit AB, har den 12 september 2017 gått samman till ett bolag. Genom förvärvet kompletteras bolagets kompetens och verksamhetsområden, vilket ger verksamheten ökad konkurrenskraft som helhetsleverantör inom IT och telefoni.
2017-09-12
LÄS MER

Fusion mellan PrimeQ Outsourcing AB och Attendit AB

PrimeQ Outsourcing AB, som ingår i PrimeQ koncernen och Attendit AB har den 21 augusti 2017 gått samman till ett bolag. Genom fusionen kompletteras bolagets kompetens och verksamhetsområden, vilket ger verksamheten ökad konkurrenskraft som helhetsleverantör inom IT och telefoni.
2017-08-21
LÄS MER

Flexibiliteten avgörande när Svenskt Näringsliv väljer ny leverantör av affärssystem och tjänster

Det entreprenörsdrivna företaget PrimeQ tog hem uppdraget när Svenskt Näringsliv och medlemsorganisationerna i samverkan genomförde en upphandling av system och tjänster inom ekonomiadministration. En viktig upphandling för Svenskt Näringsliv och medlemsorganisationerna.
2015-07-06

Godbitar från Kunskapsbanken

E-bok Pulse Secure 2019 STATE OF ENTERPRISE SECURE ACCESS


Enabling application and data accessibility in a world of multi-cloud and zero trust. A report based on exclusive research by IDG Connect on behalf of Pulse Secure.

Produktblad Gemensam Telefonbok


Skräddarsy er egna telefonbok och ha alla era kollegor lättillgängligt, oavsett vart du är.

Lathund Outlook för Windows


E-post i Outlook för Windows.