PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-12-07

Arbio lägger ut sin lönehantering till PrimeQ

Bransch- och arbetsgivarorganisationen ARBIO AB har lagt ut lönehanteringen för sina ca 100 anställda till PrimeQ. Uppdraget omfattar även utlägg och uppgradering av system.

Läs mer

Bransch- och arbetsgivarorganisationen ARBIO AB har lagt ut lönehanteringen för sina ca 100 anställda till PrimeQ. Uppdraget omfattar även utlägg och uppgradering av system.

”För oss är det en trygghet att ha en extern part som sköter våra löner. Det är en utmaning att upprätthålla rätt kunskap och bemanning själva” säger Katarina Arneving, administrativ chef på Arbio.

”Vi är jätteglada att vi fått förtroendet att leverera lönehantering och utlägg till Arbio. Det är en tydlig trend att företag och organisationer väljer att lägga ut dessa delar och vi ser en kraftig tillväxt inom detta affärsområde”, säger PrimeQ’s koncernchef Claes Völcker.

PrimeQ är ett modernt företag med en unik affärsidé – vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans, ett högt förtroende hos våra kunder och ser oss mer som partner än leverantör.

Arbio är ett gemensamt servicebolag för förbunden Skogsindustrierna, Trä- och Möbelföretagen, Gröna Arbetsgivare och Grafiska Företagen.

För mer information kontakta Claes Völcker, claes.volcker@primeq.se,
0709-25 32 33

Godbitar från Kunskapsbanken

Sifferkollen


Ett lättillgängligt verktyg för att effektivisera vardagen. Här hittar du viktiga siffertabeller som skattesatser, traktamente, arbetar - och egenavgifter och mycket mer. Spara den digitalt på din dator eller skriv ut och sätt upp vid ditt skrivbord.

Produktblad Telefonkonferens


Effektivisera din telefonkonferens genom att använda mobilapp, webben eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar.

Infographic Webroot 2019 threat report


The 2019 Webroot Threat Report provides a uniquely insightful global view into the analysis and discoveries made by the Webroot® Platform to provide insights on key trends and risks as seen by our users over the past year.