PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-01-31

De blir ansvariga för det nya kontoret i Västervik

​I samband med att PrimeQ’s nya kontor öppnar i Västervik kan företaget nu stolt presentera sin nya kontorsledning – Marina Molin och Carin Torngren.

Läs mer

I samband med att PrimeQ’s nya kontor öppnar i Västervik kan företaget nu stolt presentera sin nya kontorsledning – Marina Molin och Carin Torngren.

”Vi kan med stor glädje meddela att Marina Molin och Carin Torngren fr.o.m. första april blir ansvariga för vårt Västervikskontor. Marina och Carin har lång erfarenhet inom konsultbranschen och kommer att vara nyckelpersoner i vår Västervikssatsning”, säger Claes Völcker, VD PrimeQ.

Idag har företaget runt 60 anställda på kontoret i Stockholm och kommer att expandera ytterligare då PrimeQ söker fler medarbetare till kontoret i Västervik. Med Carin och Marina i spetsen kommer kontoret att erbjuda ett brett utbud av ekonomitjänster. I och med expanderingen söker företaget redovisningskonsulter – såväl juniora som kvalificerade samt en affärssystemskonsult som vill vara en del av satsningen.

Är du intresserad av att läsa mer om tjänsterna – besök vår hemsida och ansök redan idag.

Har du frågor, vänligen kontakta Claes Völcker, VD PrimeQ 

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Mitel 6940


En guide för hur du använder Mitel 6940.

Användarguide Mitel 6865


En guide för hur du använder Mitel 6865.

Guide OneNote 2016 PC


Snabbstartsguide Ny användare av OneNote 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.