PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-03-07

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ

Djurönäset konferens och hotell väljer kundtjänstlösning från PrimeQ

Läs mer

Djurönäset är ett av Sveriges största konferens och SPA hotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster.

Bokningen är en central och ytterst viktig funktion i Djurönäsets verksamhet. Genom bokningen hanteras en stor mängd telefonsamtal, e-post och interaktioner i sociala medier. Oavsett vilken väg gästen väljer att ta kontakt med bokningen så förväntas snabba svar och att personen som hanterar ärendet har stor kunskap i just de frågor som ärendet berör.

– Vi har under en tid behövt vässa vår kommunikation med våra gäster och när PrimeQ presenterade sin Multimedia-kundtjänst så kände vi att det var rätt verktyg för oss då vi kommunicerar i fler kanaler än bara telefon. Speciellt viktig är statistiken och rapporteringen där vi kan följa upp våra servicemål för både telefon och e-post säger Magnus Danielsson, hotellchef.

Mer information om lösningen fås på begäran av Joakim Dahl, tel 08 – 120 404 02 eller via e-post joakim.dahl@primeq.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Mitel 600 DECT Phone


En guide för hur du använder Mitel 600 DECT Phone.

Guide Arbeta tillsammans i PowerPoint


7 sätt att arbeta tillsammans i PowerPoint.

Lathund Outlook kalender för Windows


Outlook kalender för Windows