PrimeQ - En partner. Många specialister.

Djurönäset tecknar nytt telefoniavtal med PrimeQ

Nyhet - 7 november, 2022

Djurönäset, i hjärtat av Stockholms skärgård, är ett av Sveriges största spa- och konferenshotell med 274 hotellrum, 80 mötesrum och en kapacitet för drygt 550 övernattande och konfererande gäster. Efter många år med egen telefonväxel var det dags att ta steget ut i molnet. Dessutom ville man skapa förutsättningar för bättre mobilitet för alla medarbetare.

Valet föll på Tele365 från PrimeQ. Ett självklart val tycker vi förstås!

Med Tele365 kombineras en mobil, modern växel med den äldre kundplacerade tekniken. Det gör att Djurönäset inte behöver förändra telefonilösningen för gästrummen och slipper investera i ny hårdvara. Samtidigt får man tillgång till den mobila växelns alla funktioner och tjänster som hänvisning och svarsgruppshantering.

”Att byta ut allt som rör telefonin på en och samma gång hade helt enkelt blivit för kostsamt för oss. I synnerhet delarna som berör våra telefoner på rummen. PrimeQ kunde presentera en lösning där vi tar tillvara på tidigare gjorda investeringar. Det var avgörande för oss i vårt val av lösning”, säger Malin Åman, kvalitetschef Djurönäset.

Många hotell har haft svårt att modernisera sin telefoni eftersom rumstelefonerna ofta varit kostnadsdrivande samtidigt som hotellen saknar intäkter på servicen.

”Med vårt erbjudande till hotell tar vi tillvara på redan gjorda investeringar så långt det är möjligt. Hotellet kan i regel behålla sin befintliga lösning för rummen samtidigt som medarbetarna på hotellet kan ta del av vår mobila växels alla fördelar. Den totala kostnadsbilden blir då betydligt mer rimlig”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig för telefoni på PrimeQ.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Microsoft Teams


Kombinera din Microsoftlösning med våra ledande växeltjänster. Vi erbjuder en full integration av vår växellösning Tele365 mot Microsoft Teams där du kan välja bland alla våra tjänster.

Guide OneNote 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av OneNote är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.

Produktblad Webroot SecureAnywhere


Perhaps the most important software decision a small or medium-sized business (SMB) should concern itself with is endpoint cybersecurity, also known as antivirus or antimalware