PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-08-27

Inga obesvarade samtal med PrimeQ Svarsservice

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.

Läs mer

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.

Det finns flera anledningar till varför det är smart att leja bort hanteringen av sin inkommande telefontrafik. Många väljer PrimeQ svarsservice för att kunna fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet. En annan anledning är för att minska deras kunders kötider.

”Tjänsten hjälper företag att effektivisera sin vardag och fokusera på rätt sak – sin kärnverksamhet. Våra kunder uppskattar även att de kan se medarbetarnas status och även eventuell hänvisning om företaget använder sig utav PrimeQ:s växel Tele365”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig Telefoni.

Tjänsten anpassas efter kundens behov och PrimeQ kan antingen ta hand om alla inkommande samtal till växelnumret eller besvara de samtal som kunden inte hinner med. Oavsett så kommer PrimeQ Svarsservice representera ert företag på ett professionellt sätt.

Fördelarna med PrimeQ Svarsservice:

  • Alla samtal blir besvarade utan långa kötider
  • PrimeQ hjälper er med bemanning vid toppar
  • Mycket korta kötider, i snitt svarar vi inom 8 sekunder
  • Rätt samtal till rätt person genom erfarna och utbildade telefonister

För mer information kontakta vår säljavdelning på 077-551 01 00 eller via sales@primeq.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Verifiering Mobilt Bank-ID


Säkerställ att personen som ringer in verkligen är den de uppger sig för att vara, för säker hantering av information och beställningar.

Produktblad Enterprise SMS


Anpassade meddelandetjänster. Enterprise SMS är namnet på den tjänst vi skapat efter att ha lyssnat på våra kunder och marknaden. Det som gör oss unika är att vi anpassar vår tjänst specifikt för varje kund och behov.

Produktblad Mobil Växel


Mobil Växel - För en snabbare och flexiblare vardag. Med företagsväxeln i mobilen har du alltid tillgång till växeln, var du än befinner dig.