PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-08-27

Inga obesvarade samtal med PrimeQ Svarsservice

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.

Läs mer

PrimeQ hjälper företag att effektivisera sin vardag genom sitt samarbete med Responda. Tjänsten PrimeQ Svarsservice innebär korta kötider, rätt samtal till rätt person och inga obesvarade samtal.

Det finns flera anledningar till varför det är smart att leja bort hanteringen av sin inkommande telefontrafik. Många väljer PrimeQ svarsservice för att kunna fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet. En annan anledning är för att minska deras kunders kötider.

”Tjänsten hjälper företag att effektivisera sin vardag och fokusera på rätt sak – sin kärnverksamhet. Våra kunder uppskattar även att de kan se medarbetarnas status och även eventuell hänvisning om företaget använder sig utav PrimeQ:s växel Tele365”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig Telefoni.

Tjänsten anpassas efter kundens behov och PrimeQ kan antingen ta hand om alla inkommande samtal till växelnumret eller besvara de samtal som kunden inte hinner med. Oavsett så kommer PrimeQ Svarsservice representera ert företag på ett professionellt sätt.

Fördelarna med PrimeQ Svarsservice:

  • Alla samtal blir besvarade utan långa kötider
  • PrimeQ hjälper er med bemanning vid toppar
  • Mycket korta kötider, i snitt svarar vi inom 8 sekunder
  • Rätt samtal till rätt person genom erfarna och utbildade telefonister

För mer information kontakta vår säljavdelning på 077-551 01 00 eller via sales@primeq.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Backup för Office 365


Trodde du att Microsoft tar hand om allt? Med Office 365 är det dina data – och det är ditt ansvar att skydda dem. En vanlig missuppfattning är att Microsoft tar allt ansvar för helheten gällande Office 365. Det som Microsoft tar ansvar för är infrastrukturen och ”upptiden” men det är du som är ansvarig för dina data.

Produktblad Säker åtkomst som tjänst


Portal och VPN. Den mobila världen ställer nya krav. It är idag mer komplext än någonsin. Många företag satsar hårt på digital transformation och lägger ut sin infrastruktur i publika och privata moln.

Video Tele365 Softphone


Tele365 Softphone underlättar både intern och extern kommunikation. Förvandla datorn till en telefon och få en allt-i-ett-lösning. Med en god ljudkvalitet och smidig hantering ger softphone dig en enklare och effektivare arbetsdag.