PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-09-12

Ledarnas arbetslöshetskassa väljer molnet för sin telefoni och kundtjänst

Efter att ha haft en egen telefonväxel med tillhörande kundtjänstlösning så har nu Ledarnas arbetslöshetskassa valt att flytta sin telefoni och kundtjänstlösning upp i molnet och Tele365 från PrimeQ.

Läs mer

Efter att ha haft en egen telefonväxel med tillhörande kundtjänstlösning så har nu Ledarnas arbetslöshetskassa valt att flytta sin telefoni och kundtjänstlösning upp i molnet och Tele365 från PrimeQ.

Med 20 agenter och en stor mängd dagliga samtal från sina medlemmar så är telefonin och kundtjänsten central för Ledarnas arbetslöshetskassa. Medlemmarna ställer höga krav på tillgänglighet och snabba svar på sina frågor.

Genom Tele365 så blir lösningen drift- och underhållsfri samtidigt som funktioner för köhantering och statistik följer med via kundtjänstapplikationen. Samtidigt är den också förberedd för att kunna hantera fler kommunikationskanaler än bara telefoni såsom chatt, e-post och integration mot sociala medier om behoven stärks.

– Via Tele365 så får vi all den funktionalitet vi har varit vana med under tiden som vi hade vår egna växel. Vi känner oss också trygga med att vi kan förändra våra krav mot PrimeQ i takt med att våra medlemmars krav på oss som organisation förändras, säger Anna-Greta Gårding, kassachef på Ledarnas arbetslöshetskassa.

Mer information om lösningen få på begäran av Dennis Södergren, tel 08 – 120 404 05 eller via e-post dennis.sodergren@primeq.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Den organiserade Inkorgen


Snabbguide till hur du håller din Inkorg i Outlook organiserad

Mall Critical Incident Management


Nedladdningsbar mall rutin för Critical Incident Management.

Lathund Outlook för Mac


E-post i Outlook för Mac