PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

Medfit väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonilösning

Nyhet - 11 mars, 2021

PrimeQ är ett modernt och expansivt företag med en unik affärsidé – vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans och att skapa ett högt förtroende hos våra kunder. Vi ser oss mer som partner än leverantör.

Medfit förenar det senaste inom träning med specialister inom rehabilitering och vård. Vi vill vara bryggan mellan sjukvård och friskvård. Hos Medfit finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning.

Arbetstempot är stundtals högt och kräver en flexibel telefonilösning som både är enkel att använda och administrera. Valet föll på PrimeQs tjänst Tele365 tillsammans med Aurora TeleQ och Telia som operatör.

”PrimeQ kunde erbjuda en helhet och där TeleQ blev en viktig pusselbit. Genom att erbjuda våra kunder att bli uppringda, via TeleQ, istället för att vänta i telefonkö höjer vi vår kundnöjdhet. Samtidigt minskar också stressen hos vår personal med telefoner som står och ringer och ringer”, säger Jani Juselius, VD Medfit.

”Jag blir lite extra glad över att Medfit valde PrimeQ för att vi erbjuder en bredd av tjänster och inte bara en mobilväxel. Vi har jobbat hårt för att finna tilläggstjänster som är relevanta för våra kunder och hitta en bredd av funktioner få andra aktörer kan erbjuda. Dessutom är vi helt operatörsoberoende”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni på PrimeQ.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ
fredrik.thornberg@primeq.se
08 – 120 404 09

Om Medfit
Medfit tillhandahåller tjänster som hjälper och inspirerar människor att leva ett hälsosammare liv i rörelse. Tjänster som kunder och patienter rekommenderar till familj och vänner, vårdgivare förordar och anställda är stolta över. Medfit finns i Flemingsberg, Haninge samt fr.o.m. april 2021 även i Farsta.

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Tele365 Softphone


En guide för hur du använder Tele365 Softphone.

Video Tele365 Mobilväxel


Kommunicera effektivare på jobbet med vår smarta app. Genom att använda dig utav appen kan du enkelt se vilka som sitter i möte eller pratar i telefon. På samma sätt kan du själv ange en hänvisning så att andra kan se om du är i möte, på semester eller t.ex. lunch.

Guide Word 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av Word är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.