PrimeQ - En partner. Många specialister.

Medfit väljer PrimeQ som leverantör av ny telefonilösning

Nyhet - 11 mars, 2021

PrimeQ är ett modernt och expansivt företag med en unik affärsidé – vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans och att skapa ett högt förtroende hos våra kunder. Vi ser oss mer som partner än leverantör.

Medfit förenar det senaste inom träning med specialister inom rehabilitering och vård. Vi vill vara bryggan mellan sjukvård och friskvård. Hos Medfit finns en hög samlad kompetens inom områden som beteendemedicin, akupunktur, ergonomi, idrottsmedicin, ultraljudsdiagnostik, Ortopedisk Manuell Terapi /OMT och många olika former av rehabiliterande träning och friskvård, kost- och näringslära samt hjälpmedelsförskrivning.

Arbetstempot är stundtals högt och kräver en flexibel telefonilösning som både är enkel att använda och administrera. Valet föll på PrimeQs tjänst Tele365 tillsammans med Aurora TeleQ och Telia som operatör.

”PrimeQ kunde erbjuda en helhet och där TeleQ blev en viktig pusselbit. Genom att erbjuda våra kunder att bli uppringda, via TeleQ, istället för att vänta i telefonkö höjer vi vår kundnöjdhet. Samtidigt minskar också stressen hos vår personal med telefoner som står och ringer och ringer”, säger Jani Juselius, VD Medfit.

”Jag blir lite extra glad över att Medfit valde PrimeQ för att vi erbjuder en bredd av tjänster och inte bara en mobilväxel. Vi har jobbat hårt för att finna tilläggstjänster som är relevanta för våra kunder och hitta en bredd av funktioner få andra aktörer kan erbjuda. Dessutom är vi helt operatörsoberoende”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni på PrimeQ.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ
fredrik.thornberg@primeq.se
08 – 120 404 09

Om Medfit
Medfit tillhandahåller tjänster som hjälper och inspirerar människor att leva ett hälsosammare liv i rörelse. Tjänster som kunder och patienter rekommenderar till familj och vänner, vårdgivare förordar och anställda är stolta över. Medfit finns i Flemingsberg, Haninge samt fr.o.m. april 2021 även i Farsta.

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Mitel 6867i SIP Phone


En guide för hur du använder din Mitel 6867i SIP Phone.

Produktblad Pulse One and Pulse Workspace


Has your mobile strategy outgrown the use of Exchange ActiveSync for device management? Rather than deploy a new enterprise mobility management (EMM) platform, you can simply activate the integrated EMM capabilities of Pulse Secure. Pulse Secure makes it easy to support BYOD, mobile apps and cloud services from iOS and Android devices.

Produktblad Azure


Paketerade tjänster för Azure. Vi har paketerat ett antal tjänster som är designade för att hjälpa dig att komma igång med Azure och komma över den tröskel som ofta uppstår för att komma igång. Våra paketerade tjänster fokuserar på att lösa följande utmaningar: