PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2020-04-03

Mitel erbjuder nu 6 månader gratis användande av MiTeam Meeting

Allt fler jobbar hemifrån och det är viktigt att arbetet flyter på lika bra som på kontoret. Det handlar inte bara om uppkoppling, ett bra skrivbord eller gott kaffe. Möten mellan kollegor är inte bara viktigt för samarbete eller avstämningar. Minst lika viktigt är att hålla upp motivationen och behålla det sociala utbytet mellan medarbetare. Telefonsamtal i all sin ära, men videosamtal blir allt mer populära och viktiga för att inte tappa företagets sammanhållning och gemenskap.

Läs mer

Allt fler jobbar hemifrån och det är viktigt att arbetet flyter på lika bra som på kontoret. Det handlar inte bara om uppkoppling, ett bra skrivbord eller gott kaffe. Möten mellan kollegor är inte bara viktigt för samarbete eller avstämningar.  Minst lika viktigt är att hålla upp motivationen och behålla det sociala utbytet mellan medarbetare. Telefonsamtal i all sin ära, men videosamtal blir allt mer populära och viktiga för att inte tappa företagets sammanhållning och gemenskap.

Just nu erbjuder Mitel 6 månaders gratis användande av MiTeam Meeting.

Fem fördelar med MiTeam Meeting

  • Globalt samarbete. Samla kollegor, partners och kunder världen över i en digital plattform.
  • En applikation, istället för tre. Kombinera video, chatt och samtal i samma applikation för att effektivisera vardagen och samarbeta lättare.
  • Spara tid och pengar. Genom att samla allt i samma applikation sparar du både tid och pengar på hantering och support.
  • Ökat fokus under mötena. Förbättra ert samarbete i ert team och skapa bättre fokus under möten genom att använda videokonferens. Välj mellan att visa alla deltagarna i en panel eller endast en specifik talare, allt med ett enkelt knapptryck.
  • Skala upp eller ned utefter era behov. Anpassa den molnbaserade lösningen efter ert behov.

Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2020.

Kontakta oss idag på sales@primeq.se eller 077-551 01 00 så berättar vi mer och tar fram en lösning för just ert företag. 

Läs mer om MiTeam Meeting här

Godbitar från Kunskapsbanken

E-bok SonicWall cyber threat report update 2019


Arm Your Business with the Latest Threat Intelligence from the First Half of 2019

Guide Snabbstart Sharepoint Online


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365 prenumeration och välj SharePoint i appfönstret.

Användarguide Mitel 5613


En guide för hur du använder Mitel 5613.