PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-03-07

Ny medarbetare inom ekonomi på PrimeQ

​PrimeQ har anställt Rebecca Rognon som teamledare inom ekonomi. Rebecca är en auktoriserad redovisningskonsult och arbetade tidigare som kundansvarig, teamledare och seniorkonsult på Aspia/PWC.

Läs mer

PrimeQ har anställt Rebecca Rognon som teamledare inom ekonomi. Rebecca är en auktoriserad redovisningskonsult och arbetade tidigare som kundansvarig, teamledare och seniorkonsult på Aspia/PWC. Hon har även erfarenhet som redovisningsekonom och kundansvarig i en stor internationell koncern och som redovisningskonsult på en mindre byrå.

”Vi är oerhört glada att Rebecca valt att jobba hos oss. Rebecca är en trygg och lugn person med en bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi och redovisning. Hennes bakgrund kombinerad med hennes energi och vilja att skapa en bra arbetsmiljö kommer vara en stor tillgång för oss på PrimeQ.” – Maria Hansen, konsultchef Ekonomi & Lön

”Det känns jättekul att ha börjat på PrimeQ. Jag är imponerad av personalens kompetens och engagemang. Samtidigt har ledningen en bra balans mellan leverans mot kunder, omtanke om personalen och driv framåt, så det känns som ett riktigt härligt ställe att jobba på.” – Rebecca Rognon, Teamledare Ekonomi

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide PowerPoint 2016 för Mac


Snabbstartsguide. Den här nya versionen av PowerPoint är genomtänkt designad för Mac. Använd den här guiden för att lära dig grunderna.

Användarguide Tele365 spela in meddelande


En guide hur du spelar in ett ljudmeddelande.

Artikel Cryptojacking


Sonicwall Solution brief: The growing threat of cryptojacking – and how to stop it.