PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-08-23

PrimeQ deltar på Ekonomi & Företag den 26-27 september

Ekonomi & Företag är arenan där ekonomer och företagare möts för att lyssna på högklassiga föreläsningar, hittar sitt nya affärssystem och utökar sitt nätverk. Kom och ta del av nyheter, hämta ny kunskap och bli inspirerad på Sveriges största mötesplats för ekonomer och företagare!

Läs mer

Ekonomi & Företag är en arena för ekonomer och företagare att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. Mässan arrangeras för 8:de året och samlar 100 ledande leverantörer för att presentera sina produkter och tjänster för 3000 besökare.

Mässan erbjuder kostnadsfria föreläsningar och programmet är framtaget tillsammans med kunniga aktörer i branschen.

Ekonomi & Företag arrangeras av Easyfairs i samband med huvudpartner Srf konsulterna – Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön.

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Snabbstart Sharepoint Online


Snabbstartsguide. Gör mer var du än är med säker åtkomst, delning och fillagring. Logga in på din Office 365 prenumeration och välj SharePoint i appfönstret.

Produktblad Telefonkonferens


Effektivisera din telefonkonferens genom att använda mobilapp, webben eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar.

Artikel Cryptojacking


Sonicwall Solution brief: The growing threat of cryptojacking – and how to stop it.