PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ fördjupar sitt samarbete med Jabra

Nyhet - 8 november, 2021

I vårt led att kunna erbjuda ett komplett utbud av produkter och tjänster relaterade till kommunikation fördjupar PrimeQ nu sitt samarbete med Jabra.

Jabra ingår i GN-koncernen som har arbetat med ljud sedan 1869. Bl.a. var de först med att lägga ut telegrafkablar som kopplade ihop Europa med Asien, först med att utveckla bullerdämpande mikrofoner och först med pulsmätare i sporthörlurar.

Produkter från Jabra kommer återfinnas främst under vårt affärsområde telefoni. PrimeQ kommer där erbjuda Jabras sortiment av headsets, konferensenheter och mötesrumslösningar. Exempelvis kommer vi erbjuda Mötesrum To Go som blir en lösning för digitala möten där användaren enkelt tar med sig produkten till sommarstugan, båten eller hemmakontoret.

”Även om vi börjar se ett ljus i tunneln runt pandemin kvarstår behovet av bättre arbetsmiljö utanför kontoret. Många av våra kunder kommer fortsätta att arbeta hemifrån och behovet av smartare lösningar växer. Där kompletterar Jabra vår produktportfölj på ett ypperligt sätt.” säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ.

Under närmsta tiden kommer PrimeQs webbplats kompletteras med mer information runt Jabras produkter och tjänster men tveka inte att kontakta oss om du har frågor redan nu.

Vill du veta mer om Jabra och vårt affärsområde telefoni?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Fredrik Thörnberg

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Jabra och vårt affärsområde telefoni.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Godbitar från Kunskapsbanken

Snabbguide för chefer: Utveckla teamöverenskommelser


Det finns lika många sätt att arbeta som det finns anställda. Som organisation vill vi skapa en flexibel hybridarbetsplats där alla anställda kan prestera på topp och arbeta som det passar dem. Flexibiliteten kan se olika ut beroende på roll, arbetsplats, arbetstid och arbetsställe. Teamöverenskommelser är ett sätt att överbrygga sådana skillnader, och kan underlätta kommunikationen och samarbetet genom att teamet enas om principer och riktlinjer som återspeglar medlemmarnas olika arbetsstilar.

Mötesrum som tjänst – Small/Home 2


En lösning för hemmakontoret eller små mötesrum med plats för 2-4 personer

Broschyr Snabbkurs Microsoft 365


Uppnå mer i din verksamhet med en integrerad lösning för säkerhet, hantering och produktivitet – allt i ett.