PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ fördjupar sitt samarbete med Jabra

Nyhet - 8 november, 2021

I vårt led att kunna erbjuda ett komplett utbud av produkter och tjänster relaterade till kommunikation fördjupar PrimeQ nu sitt samarbete med Jabra.

Jabra ingår i GN-koncernen som har arbetat med ljud sedan 1869. Bl.a. var de först med att lägga ut telegrafkablar som kopplade ihop Europa med Asien, först med att utveckla bullerdämpande mikrofoner och först med pulsmätare i sporthörlurar.

Produkter från Jabra kommer återfinnas främst under vårt affärsområde telefoni. PrimeQ kommer där erbjuda Jabras sortiment av headsets, konferensenheter och mötesrumslösningar. Exempelvis kommer vi erbjuda Mötesrum To Go som blir en lösning för digitala möten där användaren enkelt tar med sig produkten till sommarstugan, båten eller hemmakontoret.

”Även om vi börjar se ett ljus i tunneln runt pandemin kvarstår behovet av bättre arbetsmiljö utanför kontoret. Många av våra kunder kommer fortsätta att arbeta hemifrån och behovet av smartare lösningar växer. Där kompletterar Jabra vår produktportfölj på ett ypperligt sätt.” säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ.

Under närmsta tiden kommer PrimeQs webbplats kompletteras med mer information runt Jabras produkter och tjänster men tveka inte att kontakta oss om du har frågor redan nu.

Vill du veta mer om Jabra och vårt affärsområde telefoni?

Fyll i formuläret nedan så kommer Fredrik kontakta dig inom kort.

Tyvärr så blev det lite fel när du försökte kontakta oss:
Fredrik Thörnberg

Fredrik Thörnberg

Hej, jag heter Fredrik och jag är tjänsteansvarig för Jabra och vårt affärsområde telefoni.
Kontakta gärna mig om du har några frågor om tjänsten.

Godbitar från Kunskapsbanken

Användarguide Tele365 Mobil växel


En guide för hur du använder Tele365 mobil växel.

Hybridarbete: En guide för företagsledare


I den här guiden delar vi med oss av det vi lär oss från människor, platser och processer under Microsofts övergång till hybridarbete – och nycklarna till framgång som vi har upptäckt under resans gång.

Broschyr 6 Critical reasons for Office 365 backup


Do you have control of your Office 365 data? Do you have access to all the items you need? The knee-jerk reaction is typically, “Of course I do,” or “Microsoft takes care of it all.”