PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2018-08-23

PrimeQ förstärker sitt affärsområde Ekonomi & Lön

Den 6 augusti tillträdde Gunnar Nyhlén sin tjänst som affärsutvecklare och seniorkonsult på PrimeQ. Gunnar kommer i sin roll som affärsutvecklare bland annat arbeta med bolagets fortsatta utveckling av nya affärer, kunderbjudanden och digitalisering.

Läs mer

Den 6 augusti tillträdde Gunnar Nyhlén sin tjänst som affärsutvecklare och seniorkonsult på PrimeQ. Gunnar kommer i sin roll som affärsutvecklare bland annat arbeta med bolagets fortsatta utveckling av nya affärer, kunderbjudanden och digitalisering.

Gunnar Nyhlén har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från Matrisen/Accountor där han varit verksam inom en rad ledande positioner, bland annat som vice VD på Matrisen och Head of Finance på Accountor. Gunnar har även under många år drivit redovisningsbyrå i egen regi.

”Det känns mycket inspirerande att få arbeta med ett företag som PrimeQ säger Gunnar Nyhlén. Bolaget leds av drivna entreprenörer med mångårig erfarenhet av att bygga företag. PrimeQ har dessutom en unik kombination av tjänster inom IT, telefoni, ekonomi, affärssystem och management. PrimeQ har alla förutsättningar att bli ett av de ledande företagen i branschen och jag ser verkligen fram emot få vara delaktig i PrimeQs fortsatta utveckling”.

”Att få välkomna Gunnar till PrimeQ känns fantastiskt kul. Med Gunnars bakgrund får PrimeQ ett stort tillskott av både erfarenhet och kompetens. Vi är i en mycket spännande expansionsfas tillsammans med våra kunder. Vi utvecklar ständigt våra lösningar avseende metod, system och självklart AI och digitalisering. Vi är väldigt glada och stolta över att fortsätta detta arbeta och utveckla PrimeQ tillsammans med Gunnar”, säger PrimeQ’s koncernchef Claes Völcker.

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad IT-Due Diligence


Står bolaget inför en kommande försäljning eller uppköp, bolagsvärdering eller vill ni helt enkelt ha en genomlysning av er IT-miljö och IT-drift?

Guide Word 2016 PC


Snabbstartguide. Ny användare av Word 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.

Lathund Outlook för Mac


E-post i Outlook för Mac