PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2020-09-22

PrimeQ inleder samarbete med Puzzel runt kundtjänstlösningar

För att möta kunders krav på lösningar för bättre kundservice inleder PrimeQ ett samarbete med Puzzel.

Läs mer

För att möta kunders krav på lösningar för bättre kundservice inleder PrimeQ ett samarbete med Puzzel.

Puzzels omnikanal- och molnbaserade kontaktcenterlösning har flexibilitet och skalbarhet för att stödja allt från små kontaktcenters till globala koncerner med tusentals agenter. Kanaler som telefoni, e-post, SMS, chatt och sociala medier hanteras alla i samma lättanvända applikation. Puzzel erbjuder även direkt integration med andra affärssystem via, för agenterna, lättillgängliga widgets. Detta ger enkel åtkomst till information om kunderna och deras tidigare interaktioner med företaget, som faktureringshistorik, produkt- och serviceinformation, kunskapsbas med mera, allt för att besvara kundförfrågningar snabbt och effektivt.

Det är med stor glädje vi nu inkluderar Puzzels tjänster i vår portfölj av kommunikationstjänster. Puzzel ligger verkligen i framkant runt kundtjänstlösningar och ger oss en tjänst våra kunder efterfrågar, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni.

Puzzel är fullt integrerad med PrimeQs molnbaserade växel Tele365 och kombinerar det bästa av två världar. Friheten att kombinera tjänsterna med valfri mobiloperatör kvarstår givetvis.

Vi väljer våra samarbetspartners med omsorg och PrimeQ uppfyller alla våra krav på kunskap och kompetens inom kundtjänstområdet. Det är vår övertygelse att våra lösningar kommer bidra starkt till det tjänsteutbud PrimeQ har inom kommunikation och telefoni, säger Fredrik Rönnegård, partneransvarig Puzzel.

För mer information:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ,
fredrik.thornberg@primeq.se

Fredrik Rönnegård, partneransvarig Puzzel
fredrik.ronnegard@puzzel.se

Om PrimeQ

PrimeQ är ett modernt och expansivt företag med en unik affärsidé – vi erbjuder innovativa, paketerade produkter och tjänster inom både IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Vi värnar om en säker leverans och att skapa ett högt förtroende hos våra kunder. Vi ser oss mer som partner än leverantör.

Om Puzzel

Puzzel var en av de första att utveckla ett molnbaserat kontaktcenter. Idag kombinerar Puzzel omnikanalslösningar med Artificiell Intelligens (AI) för att kunna erbjuda kompletta lösningar för kunddialog i den digitala tidsåldern.

Huvudkontoret finns i Oslo och dotterbolag i Storbritannien, Sverige, Danmark, Finland och Bulgarien. Vi har ett brinnande engagemang för innovativa lösningar för kunddialog.

Godbitar från Kunskapsbanken

Broschyr Microsoft 365 Enterprise


Ge medarbetare rätt verktyg för att jobba digitalt Microsoft 365 Enterprise som helhetslösning för kreativitet, samarbete och säkerhet.

Skydda distansarbetarna


Anpassa säkerhetsstrategin inför förändringar.

Infographic Webroot 2019 threat report


The 2019 Webroot Threat Report provides a uniquely insightful global view into the analysis and discoveries made by the Webroot® Platform to provide insights on key trends and risks as seen by our users over the past year.