PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ lanserar Mötesrum som tjänst – för en bättre mötesupplevelse

Nyhet - 4 mars, 2021

PrimeQ vill göra det enkelt för företag att fortsätta möta kollegor, kunder och leverantörer i det nya digitala arbetsklimatet. Med Mötesrum som tjänst vill PrimeQ möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar.

Pandemin tvingade oss att, nästan över bara en natt, förändra våra arbetssätt och anpassa oss efter den nya vardagen. På grund av den snabba omställningen har tekniken inte riktigt hängt med, och under det senaste året har vi fått se flera exempel på hur digitala mötens kvalité har varierat. Behovet av bättre bild och ljud har vuxit – och kommer fortsätta att växa.

– Allt tyder på att pandemin på allvar förändrat hur vi arbetar, och att arbete hemifrån kommer fortsatt vara en central del i det. Kontoret kommer att förändras från arbetsplats till mötesplats och det ställer också nya krav på de tekniska lösningar företag tillhandahåller, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig för Mötesrum på PrimeQ.

PrimeQ vill möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar

PrimeQ vill, med Mötesrum som tjänst, möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar. För att underlätta och förenkla har färdiga paket tagits fram som passar allt från hemarbetsplatsen till den stora hörsalen. Alla paket har ett fast pris per månad där service och support alltid ingår.

– Som VD för PrimeQ Outsourcing har jag säkerställt att min personal ska ha bästa tänkbara förutsättningar för digitala möten. Genom det interna arbete vi gjorde med våra egna mötesrum föddes också idén om att lansera detta som en tjänst till våra kunder. Vårt eget interna projekt gav oss en rad olika insikter och tankar, och de ligger nu till grund för vår satsning Mötesrum som tjänst, säger Dennis Södergren VD PrimeQ Outsourcing.

Ledorden enkelt, komplett och problemfritt har lett fram till det som idag är Mötesrum som tjänst

PrimeQ levererar en helhetslösning som är enkelt både att komma igång med och att använda. Kostnadsbilden är tydlig och det tillkommer inga oförutsedda avgifter. Skulle någon hårdvara gå sönder byts den snabbt ut och om kunden behöver hjälp finns supporten där – helt kostnadsfritt. Dessutom kan lösningarna användas med redan väletablerade verktyg så som Microsoft Teams och Zoom.

För mer information om Mötesrum som tjänst från PrimeQ kontakta:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig, fredrik.thornberg@primeq.se
Dennis Södergren, VD PrimeQ Outsourcing, dennis.sodergren@primeq.se

Läs mer om vår nya tjänst och de olika lösningarna här

Godbitar från Kunskapsbanken

E-bok Hitta de svaga länkarna i verksamhetens säkerhetskedja


Microsoft. Förbättra ert skydd genom att snabbt hitta och övervaka säkerhetsproblem. Med svaga länkar i säkerhetskedjans försvar, hur små de än är, blir företaget mottagligt för överträdelser som kan bli dyra. Den mest kostsamma effekten av cyberbrottslighet är just nu förlust av information, tätt följt av avbrott i verksamheten och förlorad produktivitet.

Användarguide Mitel 6930


En guide för hur du använder Mitel 6930.

Produktblad Lön


Våra erfarna lönekonsulter erbjuder tjänster inom lönehantering och HR. Vi för en nära dialog med våra kunder och skräddarsyr tjänsten efter våra kunders önskemål och situation. Det finns möjlighet att lägga ut hela lönefunktionen eller bara vissa delar av arbetet till oss på PrimeQ.