PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ lanserar Mötesrum som tjänst – för en bättre mötesupplevelse

Nyhet - 4 mars, 2021

PrimeQ vill göra det enkelt för företag att fortsätta möta kollegor, kunder och leverantörer i det nya digitala arbetsklimatet. Med Mötesrum som tjänst vill PrimeQ möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar.

Pandemin tvingade oss att, nästan över bara en natt, förändra våra arbetssätt och anpassa oss efter den nya vardagen. På grund av den snabba omställningen har tekniken inte riktigt hängt med, och under det senaste året har vi fått se flera exempel på hur digitala mötens kvalité har varierat. Behovet av bättre bild och ljud har vuxit – och kommer fortsätta att växa.

– Allt tyder på att pandemin på allvar förändrat hur vi arbetar, och att arbete hemifrån kommer fortsatt vara en central del i det. Kontoret kommer att förändras från arbetsplats till mötesplats och det ställer också nya krav på de tekniska lösningar företag tillhandahåller, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig för Mötesrum på PrimeQ.

PrimeQ vill möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar

PrimeQ vill, med Mötesrum som tjänst, möta de behov som nu växer fram runt möteslösningar. För att underlätta och förenkla har färdiga paket tagits fram som passar allt från hemarbetsplatsen till den stora hörsalen. Alla paket har ett fast pris per månad där service och support alltid ingår.

– Som VD för PrimeQ Outsourcing har jag säkerställt att min personal ska ha bästa tänkbara förutsättningar för digitala möten. Genom det interna arbete vi gjorde med våra egna mötesrum föddes också idén om att lansera detta som en tjänst till våra kunder. Vårt eget interna projekt gav oss en rad olika insikter och tankar, och de ligger nu till grund för vår satsning Mötesrum som tjänst, säger Dennis Södergren VD PrimeQ Outsourcing.

Ledorden enkelt, komplett och problemfritt har lett fram till det som idag är Mötesrum som tjänst

PrimeQ levererar en helhetslösning som är enkelt både att komma igång med och att använda. Kostnadsbilden är tydlig och det tillkommer inga oförutsedda avgifter. Skulle någon hårdvara gå sönder byts den snabbt ut och om kunden behöver hjälp finns supporten där – helt kostnadsfritt. Dessutom kan lösningarna användas med redan väletablerade verktyg så som Microsoft Teams och Zoom.

För mer information om Mötesrum som tjänst från PrimeQ kontakta:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig, fredrik.thornberg@primeq.se
Dennis Södergren, VD PrimeQ Outsourcing, dennis.sodergren@primeq.se

Läs mer om vår nya tjänst och de olika lösningarna här

Godbitar från Kunskapsbanken

Produktblad Skuggupphandling


Vill du ha en referens gällande din upphandling av IT? Vi hjälper dig med skuggupphandlingar/-offerter inom områden som IT-infrastruktur, serverdrift, nätverksutrustning, molntjänster och licenser.

Infographics 2019 SONICWALL CYBER THREAT REPORT


A cyberattack is personal. At its core, they strip organizations, their employees, partners and customers of intellectual property, identities, privacy, reputation and monetary assets.

E-bok Microsoft 365 säkerhetsstrategi


6 steg för en holistisk säkerhetsstrategi med Microsoft 365. Att skydda sina data och system är högsta prioritet för dagens företag och organisationer. En utmaning som blir svårare för varje dag i takt med att attackerna blir mer sofistikerade och medarbetarna använder allt fler olika enheter och program.