PrimeQ - En partner. Många specialister.

PrimeQ – ny huvudsponsor till anrika Visfestivalen i Västervik

Nyhet - 10 februari, 2022

Varken artister eller festivaler har haft det lätt under pandemin. Supporten från företag blir därför extra viktig för att kulturen ska överleva. PrimeQ är nu en av fyra huvudsponsorer till Visfestivalen 2022.

Visfestivalen i Västervik är en svensk musikinstitution och en av de äldsta musikfestivalerna i landet. Sedan 1966 har festivalen årligen återkommit. Något inte ens en coronapandemi kan sätta stopp för. Både 2020 och 2021 har festivalen spelats för publik på plats i Slottsruinen, men också livesänt på internet med en storpublik på över 20 000 visningar varje år.

”Nu när vi tappar trettio procent av våra sittplatser så betyder företagens support jättemycket. Det är glädjande att näringslivet i Västervik och Västerviks kommun förstår betydelsen av Visfestivalen och dess tradition. Vi hoppas PrimeQ kommer trivas och ser fram mot en fantastisk festival.” Calle Åstrand VD Visfestivalen

Det som är viktigt för staden och Västerviksborna, är också betydelsefullt för PrimeQ

”Vi är övertygade om att kulturen är en av hörnpelarna för en levande stad. Det som är viktigt för staden och Västerviksborna, är också betydelsefullt för PrimeQ och Västerviks näringsliv i stort. Västervik är inte bara en ovanligt trevlig stad. Den är också en av platserna i Sverige som PrimeQ satsar på. Idag är vi mer än 30 medarbetare på kontoret och vi kommer vi snart att bli ännu fler. Beslutet att bli sponsor till Visfestivalen känns helt naturligt för oss.” Claes Völcker, VD för PrimeQ koncernen

Visfestivalen presenteras i samarbete med Länsförsäkringar Kalmar Län, Tjustbygdens Sparbank, Åbro & PrimeQ.

Vill du läsa mer om Visfestivalen? Besök visfestivalen.se

Kontakter:

Claes Völcker, VD PrimeQ
claes.volcker@primeq.se

Calle Åstrand
VD Visfestivalen
calle@lunaticspeed.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Artikel Cryptojacking


Sonicwall Solution brief: The growing threat of cryptojacking – and how to stop it.

Produktblad Arbetsplats som tjänst


Med vår tjänst får du en modern och komplett arbetsplats som ökar er produktivitet och flexibilitet. Vi paketerar hårdvara, mjukvara, installation, förvaltning, supporttjänster och finansiering till en månadsprenumeration.