PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2020-05-04

PrimeQ och DocuPartner inleder samarbete runt Tele365

​PrimeQ och DocuPartner har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att DocuPartner kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.

Läs mer

PrimeQ och DocuPartner har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att DocuPartner kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.

– DocuPartner är en partner vi ser stor potential i samt en aktör som delar våra värderingar runt kundservice och noggrannhet i sina leveranser. DocuPartner hjälper oss stärka vår position på den Stockholmsmarknaden, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni på PrimeQ.

Tele365 har en av marknadens bredaste utbud av funktioner och tjänster samt är helt operatörsoberoende. Genom avtal med alla stora operatörer i Sverige ges kunden möjlighet att fritt välja den leverantör som passar just deras behov bäst sett till täckning och pris. Via den breda portföljen av tjänster inom ramen för Tele365 så kan även mer komplexa kundkrav tillgodoses, bl.a. hos de företag som önskar telefoniintegrantion i Microsoft Teams eller har behov av en contact center lösning.

– Tele365 breddar vårt telefonierbjudande och medför att vi nu har en kraftfull tjänst att erbjuda oavsett kundens krav kring telefoni. Att Tele365 är operatörsoberoende medför att vi kan arbeta med alla operatörers erbjudande och ta fram bästa tänkbara avtal till våra kunder. Det gör oss riktigt konkurrenskraftiga, säger Mikael Falk, VD på DocuPartner.

För mer information:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ, fredrik.thornberg@primeq.se

Mikael Falk, VD DocuPartner, mikael.falk@docupartner.se

Godbitar från Kunskapsbanken

Guide Nyheter i SharePoint


Läs mer om Microsofts nyheter i SharePoint.

Produktblad Microsoft Autopilot


Installation och konfigurering av klientdatorer. Vill du och ditt företag förenkla era datorinstallationer, spara pengar och samtidigt öka effektiviteten? Är du trött på krånglig hantering med komplicerade tjänster eller verktyg?

Guide Excel 2016 PC


Snabbstartguide. Ny användare av Excel 2016? Använd denna guide för att lära dig grunderna.