PrimeQ levererar IT-drifttjänster där våra kunder köper en tjänst, funktion eller process med garantier på önskad tillgänglighet.
Inom området ekonomi- och lönetjänster arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi erbjuder tjänster från löpande bokföring till årsbokslut och deklarationer.
Vi erbjuder lösningar som kan innehålla allt från verksamhets/behovsanalys och processkartläggning till systemleverans och support.
Smarta telefonilösningar för alla typer av företag. Lättanvänt, prisvärt och med tillgänglig support med lång erfarenhet av telefonitjänster.
2019-11-06

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist inleder samarbete runt Tele365

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist AB har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att Haglöf & Nordkvist kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.

Läs mer

PrimeQ och Haglöf & Nordkvist AB har tecknat ett samarbetsavtal runt försäljning och leverans av PrimeQs molnbaserade telefonitjänst Tele365. Samarbetet innebär att Haglöf & Nordkvist kommer äga hela affären med sin kund och sköta allt från införsäljning till leverans, fakturering och förvaltning.

”Haglöf & Nordkvist är en partner vi ser stor potential i samt en aktör som delar våra värderingar runt kundservice och noggrannhet i sina leveranser. Haglöf & Nordkvist är också verksamma i regioner där vi själva inte har närvaro vilket stärker vår position på den svenska marknaden”, säger Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni på PrimeQ.

Tele365 har en av marknadens bredaste utbud av funktioner och tjänster samt är helt operatörsoberoende. Genom avtal med alla stora operatörer i Sverige ges kunden möjlighet att fritt välja den leverantör som passar just deras behov bäst sett till täckning och pris. Via den breda portföljen av tjänster inom ramen för Tele365 så kan även mer komplexa kundkrav tillgodoses, bl.a. hos de företag som önskar telefoniintegrantion i Microsoft Teams eller har behov av en contact center lösning.

”Tele365 kompletterar vårt telefonierbjudande och medför att vi nu har en kraftfull tjänst att erbjuda oavsett kundens krav kring telefoni. Att Tele365 är operatörsoberoende medför att vi kan arbeta med alla operatörers erbjudande och ta fram bästa tänkbara avtal till våra kunder. Det gör oss riktigt konkurrenskraftiga”, säger Filip Nordkvist, VD Haglöf & Nordkvist.

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Thörnberg, affärsområdesansvarig telefoni PrimeQ, fredrik.thornberg@primeq.se
Filip Nordkvist, VD Haglöf & Nordkvist, filip@hagnor.se

Om Haglöf & Nordkvist
Haglöf & Nordkvist koncernen som är verksamma inom IT, Telefoni, Print, AV och kontorsbranschen har sedan starten 2006 varit en ledande aktör i norra och mellersta Sverige. Koncernen tillhandahåller rikstäckande service, support och kunderna finns i hela Sverige och i ett 30-tal europeiska länder. Bland kunderna finns multinationella bolag, stat, kommun, landsting samt små- och medelstora företag. Koncernen omsätter ca 130 MSEK per år.

Godbitar från Kunskapsbanken

Snabbstartsguide Microsoft Yammer


Snabbstartsguide Microsoft Yammer

Produktblad Verifiering Mobilt Bank-ID


Säkerställ att personen som ringer in verkligen är den de uppger sig för att vara, för säker hantering av information och beställningar.

Mall Critical Incident Management


Nedladdningsbar mall rutin för Critical Incident Management.